גם אני מצטרפת באופן רשמי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום היתי בבית חולים ופתחתי תיק במפראה לפוריות...החלטתי שאחרי שנה וחצי של ניסיונות הגיע זמן להתקדם.
    אז לאחר המחזור מתחילה את איקקלומין. הרופא הציעה לשלב עם הזרעות, אבל החודש החלטתי לוותר-קצת מלחיץ אותי כל התהליך במעבדה (פוחדת שלא יבלבלו מבחנות וכו')
    מאחלת לכולנו שהשבלב הזה בחיים יגמר כמה שיותר מהר
6 תגובות
עמוד 1
  • ברוכים הבאים דובי,

שיהיה בשעה טובה, אני מאחלת לך שהות קצרה.

הבנות פה מדהימות ותומכות.

אז יאללה, שהחודש הזה יהיה החודש המנצח
  • היי יקירה ,מאחלת שהות קצרה ביותר והמון הצלחה ,ואין לך ממה להלחץ המעבדה לא תחליף לך את המבחנה
    תשתדלי להיות רגועה והלוואי וזה החודש המנצח !!!!
  • היי דובי,
    אחרי שנה וחצי באמת הגיע הזמן להתקדם.
    אבל קודם כל - באמת תשתדלי להיות רגועה!
    גם לי היה את החשש הזה בהתחלה, אבל אין לך מה לדאוג, המעבדה מתנהלת בצורה מסודרת...
    תשתדלי גם לא להכנס למחשבות כאלה (כי לא תצאי מהן )
    המון בהצלחה
  • ברוכה הבאה לזמן קצר - וממש אין לך מה לחשוש מכלום אני עושה הפריות וזה ממש לא נורא - להפך מה שיביא את התוצאה הכי מהר אני בעד....
    ב ה צ ל ח ה!!!!
  • אתן כ"כ מקסימות
  • בהצלחההההה

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה