-
לאמילי שלי יש סימן מאד ברור כשהיא עייפה - היא שמה את הידים על הראש.
ואני מניחה אותה במיטה, נותנת מוצץ מכסה בשמיכה ויוצאת מהחדר.
הטקס שינה חוזר גם ביום וגם בלילה.
ביום היא יושנת פעמיים - למשך שעה / שעה וחצי כל פעם.
היא נרדמת לבד.
אבל....בלילה ..... אווווווו לה לה לה.. בלילה חוגגים.
[
-
כל כמה שעות הבייבי ישן? עופרי מתעוררת כל 4 שעות לאכול, היא ערה שעה ואז ישנה 3 שעות
למשך כמה זמן?בערך 3 שעות
האם יש לכם סימני עייפות שאתן יודעות לפיהן לשים לישון? או פשוט לפי הזמן שעבר? כן, היא צועקת
-
אה ועוד סימנים- עופרי משפשפת את העיניים כשהיא עייפה והיא גם מפהקת. ברגע שהיא מפהקת או משפשפת עיניים ישר למיטה- היא טיפה נשארת ערה שם ואז נרדמת לבד
-
בואנה אודליה את חיה טוב!!!
תינוקת שישנה 3 שעות ביום בגיל 3 חודשים...
אני במקומך לא הייתי עונה על הסקר
-
חחחח סליחה
-
את שמה אותי לישון ב12 בלילה??
-
היא ישנה מ8 בערך ואני נותנת לה לאכול שוב בחצות, בגלל שהיא כמובן לא תחזיק כל הלילה בלי לאכול ואני קמה ב6 וחצי ללימודים, ככה שיוצא לי טוב כשהיא נרדמת בחצות ומתעוררת אחרי 6-7 שעות, זה בדיוק הזמן שלי לקום.
בזמן האחרון היא התחילה לישון גם 8 שעות אז לפעמים היא אוכלת ארוחה אחרונה ב10 וחצי או 11 וישנה עד הבוקר (6 וחצי 7).
-----------------------
בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
-
לצערי אנחנו עם בעיות שינה בכמה שבועות אחרונים אבל אני יכולה לענות על מה שהיה עד לפני כמה שבועות...
כל כמה שעות הבייבי ישן? כל שעתיים - שלוש...
למשך כמה זמן? שעה וחצי - שעתיים
האם יש לכם סימני עייפות שאתן יודעות לפיהן לשים לישון? או פשוט לפי הזמן שעבר? שיפשוף של העיניים ושל האוזניים, בכי מקטר ואם היא על הידיים אז היא מתחילה לנסות להתכרבל עליי...
כמה זמן לוקח לבייבי להירדם? שינת צהריים ממש כמה דקות, שינת לילה זה תהליך שלם...
האם יש הבדל בין ההירדמות של היום לזו של הלילה?
כן, ביום היא נרדמת בלי בעיות מיוחדות, הייתי מסבירה לה שהולכים לישון, מחבקת, שמה במיטה, מלטפת והיא היתה מתחילה להרדם...
בלילה היא רוצה שאבא שלה ירדים אותה, זה קודם כל, וגם זה סיפור שלם... הוא משכיב, היא בוכה, מנסים להרגיע, היא כמעט נרדמת, פתאום נכנסות בה אנרגיות חדשות ובא לה לשחק אז היא בוכה ולא נרגעת עד שלא מרימים אותה לרגע וככה זה ממשיך... אפילו שיש טקס שינה קבוע היא מצפצפת עליו בשעות הערב