פיתוש! בקשר לשקיות חלב כנסי! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נגמרו לי השקיות של פלייטקס שהיו לי ויש לי מלאי חלב עצום ואני חייבת להקפיא. אתמול לא מצאתי שקיות בסופר פארם אז היום נכנסתי שוב לסופר פארם אחר וגם שם לא היה. נכנסתי לחנות תינוקות והיחידות שהיו לו זה מה שאת המלצת לא לקנות
16 תגובות
עמוד 1
  • כן, ממש יקר!!!
    אוף...
    אני ממש זוכר שכששילה היה תינוק היו שקיות זולות יותר!
    ופתאום המחיר קפץ..
    [
  • אבל זה דרך קופ"ח! לא סתם בית מרקחת

• תראי את זה
  • משוגעים...
    [
  • קודם כל - את צריכה אותה???? אני כבר מאתמול מתכננת להכנס ליד שרה אצלנו אבל אתמול התעקבתי אצל היועצת הנקה (אמרו לי בטלפון שיש 2 משאבות כרגע אצלם) ופיספסתי אותם והיום נירדמתי ולא הספקתי אותם
  • האמת אין לי מושג בחיים לא שאבתי והקפאתי...
    אבל חברה טובה שלי מקפיאה בשקיות אוכל של סנו

• רק תגידי לחברה שלך שאת השקיות תשמור בתוך קופסא בפריזר ולא ככה סתם כי הן חדירות... לא אטומות...

• איזה כיף לשמוע שהיא עושה לך חיים קלים!!
    לא, אני לא צריכה אותה..
    אני שואבת עם הידנית, פעם אחת ביום! זה לא כזה נורא..
    כנראה שאני יחזיר אותה אחרי שהיא תחזור ממך..
    [
  • בד"כ האחות הזאת בטיפת חלב היא ממש בסדר...
    היום היא שלחה אותי גם לרופאה שהיתה שם (פעם בשבוע יש שם רופאה התפתחותית) אקיצר מה הרופאה אומרת לי? שכרגע אני ממשיכה ככה ואם שבוע הבא ביו חמישי אני באה לשקול שוב והוא עולה פחות מ150 גרם אני מתחילה לתת לו מטרנה
  • ראית שמצאתי את השקיות שרצית?

• צ' אני כתבתי על השקיות הללו שהן מעולות בשירשור של עמית על השקיות הנוזלות יש אותן בניו פארם ב - 40 ש"ח אולי העלו טיפה זה 20 בחבילה ולא נוזלות וממש מעולות מעולות רק מה המידות על השקית לא נכונות אז אני מציינת בעט היום בדיוק התחלתי להקפיא שקית אחת ו וואו כל הכבוד על הכמות שהוצאת אני בחיים גם כשהיה לי יחסית הרבה אחרי הלידה לא היה לי כזו כמות.

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • נחיה ונראה. הן כרגע בפריזר. אם משהו קצת נוזל אני חוזרת אליו
  • מקפיצה לפיתוש! פעם אחרונה

• [
  • את מדברת עלז ה שהיא קשקשה שהחלב דליל? היא באמת חושבת שאני שואבת סביב השעון ובסוף אתן מטרנה???
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה