יש לי שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני קצת מבולבת. הרופא נתנה לי הפניה רק לIKACLIMIN. היום היתי אצל אחיות במרפאת פוריות ואחות נתנה לי בנוסף מרשםל- OVITRELLE + UTROGESTAN.
    השאלה היא האם יש לקחת את התרופות שהרופא לא אמרה לי? או שזה מדובר בתרופות שנהוג לקבל ביחד?
    ושאלה שניה - האם את התרופות האלו הן בסל בריאות או לא...כי ראיתי שהעלות דיי קרה והמרשם הוא ללא הנחה...

14 תגובות
עמוד 1
  • הי דובי,
    אני יכולה לענות לך על OVITRELLE- מדובר בזריקה שגורמת לביוץ להתרחש.
    בטח נתנו לך איקוקלומין ל5 ימים מהיום החמישי למחזור.
    לאחר שאת מסיימת עם האקקלומין את צריכה ללכת למעקב זקיקים, לראות אם יש זקיק ואם הוא קרוב לביוץ, ברגע שהזקיק יהיה מספיק גדול (נראה לי לפחות 18) תצטרכי להזריק את האורביטרל שתפקידו לגרום לביוץ להתרחש בתוך 24-36- וזה החלון הפורה שלך לקיים יחסים ולקוות :)
    אני לא יודעת מה זה UTROGESTAN.

אני בקופת חולים כללית דרך המושלם האוביטרל עולה בערך 40 ש"ח.
    בהצלחה
  • קודם כול תתייעצי עם הרופא שלך לגביי צריכת התרופות..העלות שלהם אכן יקרה מאוד עם יש לך פלטינום של כללית אז יש הנחה משמעותית ועם אין לך 2 ילדים אז כן יש עוד איזה שהי הנחה..לי כול הזריקות שזה 25 דקאפפטיל גונאל אף ואוביטרל יצא 900 שח אחרי כולללל ההנחות..

• היא נתנה לי מרשם של בית חולים, ללא שום הנחה....
    ובלי קשר אני תוהה למה קיבלתי את התרופה, כאשר הרופא דיברה איתי רק לגבי איקקלומין
  • באיזה קופת חולים את?
    אני לא יודעת מה זה מרשם של בית חולים, אני מטופלת דרך הקופ"ח.
    תתקשרי ותשאלי אותה מה זה אומר מרשם של בית חולים.
    במרשם שלי רשום "התרופה לא בסל הבריאות, ניתנת לרכישה הנחה בבתי מרקחת של הכללית "
    בכל מקרה את קונה את התרופה בבית מרקחת, לא? אז לא נראה לי שיש משמעות שזה מרשם מבית חולים ובכל מקרה תגיע לך הנחה (ההנחה שאני קיבלתי היתה דרך המושלם)
  • ואין לך מה לחשוש מהאביטרל - הזריקה פשוט נועדה לתזמן את הביוץ :)
  • אני במאוחדת. מחר אנסה לברר בבית מרקחת שלנו...

• אני גם במאוחדת והאוביטרל הוא ללא הנחה צריך אישור מיוחד להנחה
    אני שילמתי 271 ש"ח על הזריקה
    גם הרופא שלי בפעם הראשונה נתן לי רק איקקלומין וחודש אחרי נתן לי את כל הטיפול בשביל הזרעות אז אני ממליצה לך לדבר עם הרופא שלך ולא לקנות סתם על חשבונך את התרופות
    שיהיה לך בהצלחה
  • ראשית מאחלת לך הצלחה בטיפול הלוואי וזה טיפול מנצח!!
    את האוביטרל שאת רוכשת בבית המרקחת אמור להיות מעודכן במחשב של קופח שאת בתהליכי טיפול ויש הנחה מסויימת (ככה זה במכבי לפחות ) לכל מקרה תבדקי את הנושא לפני הרכישה ,
    האוביטרל אמור לתזמן את הביוץ כ36 שעות לערך לאחר מועד ההזרקה והאוטרגסטן זה כדורי תמיכה שאת אחורה להחדיר לאחר השאיבה /הזרעה עד לבדיקת הבטא במידה והבטא תהייה חיובית את אמורה להמשיך עם התמיכה ...
    שוב בהצלחה ושבת שלום
  • היום היתי בבית מרקחת וקניתי רק את איקקלומין. שאלתי מה המחיר של אוביטרל ואמרו לי שזה 270 ש"ח. במידה ויהיה מעודכן במחשב שאני בטיפולים אז המחיר יהיה סביב 45.
    בקיצור אני צריכה לדבר עם הרופא האם אני בכלל צריכה את התרופה. אם כן - לנסות להכתיב אותה על הטפסים לאישור הטיפול ואז אוכל לקנות אותה במחיר המסובסד.

• היי אני מקווה שזה לא מאוחר מידי..
    האיקקלומין הוא לתחילת הטיפול עד שיהיו לך ביציות טובות
    ברגע שהביצית תהיה בשלה תזריקי אוביטרל עמ"נ להשרות ביוץ ולהשהות אותו
    בזמן הזה אתם תקיימו יחסים ובע"ה תיקלטו
    לאחר האוביטרל תקחי את ה UTROGESTAN שזו תרופה שנועדה לתמוך בהריון.

בהצלחה
  • את יכולה לקרוא עוד על איקקלומין, אופן הטיפול, תופעות לוואי..שיהיה בהצלחה..איקקלומין
  • היי
    אני גם במאוחדת, וגם אני עברתי טיפולים באיקקלומין אוביטרל ואוטרוגסטאן.
    איקקלומין- בד"כ לוקחים 5 ימים.
    אוביטרל- לתיזמון הביוץ, כשיש זקיק גדול לוקחים ואז הביוץ מתרחש סביב 36 שעות אחרי. לפעמים לוקחים את הזריקה גם כתמיכה פעם בשבוע. (זריקה קטנה בבטן את יכולה לבקש שילמדו אותך להזריק לבד לא מסובך מדי)
    אוטרוגסטאן- לוקחים כתמיכה לאחר הביוץ ועד בדיקת הדם שבועים אחרי הביוץ לפחות.
    קודם כדאי שתיהיה בביטוח של מאוחדת שיא- זה עוזר לפעמים לממן תרופות שונות יותר בזול.
    ובקופת חולים את צריכה לגשת למרפאת הנשים כדי שייאשרו לך את התרופות ואז יש הנחה בד"כ אין שום בעיה...

המון בהצלחה!
  • sary4y,
    תגידי - איך עושים את כל התהליך לאישור התרופות? אצלי בסניף קיבלתי איזשהו טופס ואני צריכה להכתים את הרופא. טופס נקרא "טופס לאישור טיפולי פוריון ו-IVF. האם זה זה?

• הי,
    סליחה על התשובה המאוחרת...
    ממה שאני זוכרת... בהתחלה קיבלתי הפנייה מרופא הנשים שלי לרופא פוריות, ומימנו קיבלתי הפנייה למרפאת פוריות ולטיפולים, וביחד עם ההפנייה הזו ועם המרשמים שקבלתי מהמרפאה הלכתי למרפאת נשים של הקופה, ואחרי כמה שאלות שגרתיות של הגיל שלי מספר הריונות, מספר ילדים... איזו מרפאה אני, קיבלתי אישור.
    מדי פעם צריך לחדש את האישור, אבל שוב רק מספר שאלות והראתי להם את ההפניות של התרופות וקיבלתי אישור. זה ממש לא היה בעיה.
    נראה לי שרק בפעם הראשונה זה לקח קצת זמן, אחרי שמאשרים פעם אחת כבר הכל זורם.
    זה לפעמים קצת מעצבן הטרטור הזה בין הבית מרקחת למרפאת נשים כדי לקבל אישור, אבל זה באמת לוקח שנייה, וזה חוסך מ ל א !
    אל תוותרי על זה! והמון בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה