פריקה לא נורמלית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערכתי, חושפני לי מידי

8 תגובות
עמוד 1
  • וואו מאמי, אני פשוט גאה בך!
    אחרי השיחה הקצרה שלנו אני חושבת שזה הדבר הנכון ביותר לעשות

אני מחבקת אותך חזק ובטוחה שיהיה שינוי

• שולחת לך

• וואו. כתבת בצורה מדהימה,את מצליחה להעביר את התחושות והרגשות שלך בצורה מרגשת. אני בטוחה שהוא יקבל "זעזוע" שיקרא את המכתב. כל הכבוד על היוזמה, לפעמים יותר קל לכתוב מאשר לדבר,והמסר עובר בהצלחה.
    אני מבינה את התסכול שלך, ומאחלת לכם שיתרחש שינוי בקרוב,ושיהיה לך טוב על הלב.
    בעלך צריך להבין שאישה צריכה יחס,חום ואהבה מילה טובה,חיבוק וכו' ב100 אחוז, אפילו שזה רק לשעתיים, זה יתן לך ככ הרבה.את רוצה להבין שאתם זוג,לא שותפים לדירה. כמובן גם גבר צריך,אבל כנראה אצלכם לך זה יותר חסר כי יש עומס בחיי היומיום וצריך את הדברים הקטנים האלו לכאורה, שלנו-הם כל כך גדולים ומשמעותיים. ושזה יבוא ממנו.
    תעדכני מה קורה...
    המון המון בהצלחה ובאהבה
  • לצערי מחקת לפני שהספקתי לקרוא
    בכל אופן שולחת לך טריליוני חיבוקים וחיזוקים

• לא ראיתי מה כתבת, אבל הבנתי שזה קשור לזוגיות לא מספיק מפנקת/מחזרת מצד בעלך. אני לגמרי מזדהה איתך, למרות שבעלי משתדל, אבל מאז הלידה - מה לעשות - לא חזרנו לעצמנו. אני אישית מחכה.
    אחרי שהשוק הגדול של הלידה והשינוי בשגרה יעבור והכל ירגיש נורמלי שוב אני מאמינה שנחזור להיות זוג, ולא רק הורים.
    זה המצב אצלך?

• לא יודעת במה מדובר אבל שולחת לך מליון

• בובה,

גם אני רק מנחשת במה מדובר וזה בעקבות תגובות של הבנות.

שולחת מיליון חיבוקים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה