המשך מאתמול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום דר ישי, בהמשך לתשובתך מאתמול (הפשרת מוקפאים נעשית כמה שעות לפני החזרה ללא תלות בגיל העוברים).
    רוצה לשמוע עצתך בנושא: ביום ראשון בשעה 17 הייתה צריכה להיות לי החזרת מוקפאים, 2 עוברים שהוקפאו ביום השלישי. ביום ראשון בשעה 10 התקשרה אלי האחות ואמרה שכנראה שלא הודיעו לי בשבת אבל העוברים לא שרדו את ההפשרה ואין לי מה להגיע. בהחזרת מוקפאים הקודמת שרדו לי כל המוקפאים, 3 במספר והבנתי שהפשירו כמה שעות לפני. האם הגיוני שהייתה הפשרה על הבוקר (נניח 8 שעות לפני)? אני מקווה שלא נעשתה טעות ואם כן אני רוצה לוודא שלא יקרה בשנית.

תודה מראש
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    אני מעדיף לא לדבר על טעויות. מה שאמרתי זה מה שנעשה בד"כ. אבל אפשר להפשיר לפני. לפעמים אנחנו מפשירים בכוונה יום לפני ומגדלים את העוברים יום נוסף במעבדה.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה