אחת ולתמיד רוצה להבין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם אורז עושים עם מים רותחים או מים מהברז?
    כמה כוסות מים אתם שמות על כל כוס אורז?
8 תגובות
עמוד 1
  • יותר טוב מים רותחים, אבל אפשר בהחלט גם מים מהברז.
    על כל כוס אורז 2 כוסות מים.

• אם כבר את מדברת על אורז
    \שהוא המאכל האהוב עלי אגב...)
    אז שאלה קצת לא קשורה אך עם זאת קשורה -

רציתי לדעת איך עושים שבשלשול משתמשים במים של האורז
    איך? אבל המים מתאדים....

• שמים יותר מים ומורידים מהאש לפני שכל המים מתאדים

• אני מכינה עם מים רותחים - יחס 1:2

• על כוס אורז 2 כוסות מים
  • אנ משתמשת באורז "יסמין". שוטפת את האורז במסננת ומנערת שיצאו המים כמה שיותר, שמה בסיר, מוסיפה שמן עד שכל גרגר אורז משומן (לא הרבה, אולי כף לכוס אורז), מדליקה את האש רק עכשיו כדי לא לטגן את האורז, שמה כוס ורבע מים רותחים על כל כוס אורז, שמה מלח בנדיבות יחסית, מערבבת היטב שלא יהיו גושי אורז דבוקים ומכסה מיד את הסיר. כשהמים מבעבעים חזק אני מנמיכה את האש, כשאני כבר לא רואה מים אני מכבה את האש. אני מערבבת אולי פעמיים בזמן הבישול. אחרי כיבוי האש אני מחכה 15 דקות עם מכסה סגור.

• על כוס אורז- שתי כוסות מים- כפית שטוחה מלח.
    מרתיחים בקומקום ושופכים.

• תלוי בסוג האורז. בגדול, שמים מים רותיחם ביחס של בין 1.2- 2 כוסות מים על כוס אורז.
    [

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה