מניקות ושואבות 3 - סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

10 תגובות
עמוד 1
  • טעמתי את החלב לא פעם.
    בכלל, כל דבר שאני נותנת לילדים פעם ראשונה (אם זה תרופה או כל דבר) אני אטעם קודם.
    רק חלב עז לא הייתי מסוגלת לטעום
  • טעמתי את החלב שלי
    הייתי לוקחת תרומת חלה אם לתינוקת שלי (במידה וזה אכן תרומה ולא במחיר הזוי, בעיקר קולסטרום ואם חו"ח יש בעיות עם התמ"ל)
    לא נראה לי בעיה שאשה אחרת תניק תינוק שלי או להיפך רק שהסיכוי שיקרה להיפך הוא קצת פחות מאפסי לצערי...

• [
  • 1. לא טעמתי

• בחיים לא טועמת ולא אטעם
    בהתחלה ממש נגעלתי לראות את החלב יוצא למשאבה ...ממש ממש נגעלתי כי כשמניקים לא ממש רואים את הצבע והטקסטורה..הייתי נותנת לאמא שלי להתעסק עם העברת החלב לבקבוק
    אחכ התגברתי על זה אבל לטעום לא

לא הייתי לוקחת תרומת חלב אם...ברגע שאין יותר חלב ..אחרי כמה חודשעים למטרנה

וכן חברה שלי הניקה את גאיה פעם אחת...אין לי בעיה עם זה באופן חד פעמי ולא קבוע

וגם לי אין בעיה להניק תינוק אחר
  • הייתי בטוחה שאני היחידה שנגעלת לטעום את החלב
  • קודם כל סליחה
  • לא טעמתי את החלב שלי.

לא חושבת שהייתי רוצה שהבייבי שלי יינק ממישהי אחרת...
    אבל הנקתי את האחיינית שלי, וזה היה מקסים ומוזר והייתי עושה את זה בכיף גם עבור חברה טובה.

[

[
    [
  • עוגית זה רק בגלל שהיו אתמול שני שרשורים על מניקות ושואבות
  • אני על כל הסקר ב לא
    []
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה