טחינה גולמית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • וואיייי נתתי בראש עם השאלות היום

13 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג!

• מוסיפים לפירות ,אני הייתי מוסיפה כף....

• גם אני הייתי מוסיפה כף
  • אני מוסיפה טיפה לפירות
    לא יותר מידי
    כי הטעם שלו חזק!

אבל בד"כ רק בשבתות זה קורה... כי במעון היא אוכלת פירות עם אבוקדו...

• קודם תנסי טיפה כדי לשלול אלרגיה לשומשום, ואחרי שעקבת וראית שהכל בסדר שימי בערך כף למנת פירות.

• אה כן כן קרן צודקת... אם לא אמרנו קודם...
    תנסי קודם רק את זה לבד.... במקום לזרוק את כל הפירות אם נניח יש אלרגיה...

• בנות, אל תכעסו, זה לא מרוע, שאלה... אבוקדו עם פירות??????????????????? איכס!!!

אני בחיים לא אתן לגיא משהו שמגעיל אותי...

• מינלה קודם תטעמי ואז תביני שבכלל לא מרגישם את האבוקדו כלום כלום כלום וזה ממש ממש בריא

• כמו שאמרו- לפירות
    הייתי מוסיפה כף, וכמובן שהייתי זורקת

• בר אוכלת עם מלאאאא טחינה כמו גדולה!

• נראה לי מוקדם בשביל טחינה לא? זה מהדברים שהם די אלרגניים... הייתי מחכה עוד קצת אני חושבת...
    ובקשר למגעיל בעייני לחשוף את הילד לדברים שגם מגעילים אותנו כמבוגרים זה נהדר! לפתוח לו את המגוון הזה.

• א. מותר ורצוי להוסיף טחינה גולמית למנת הפירות - זה מאוד בריא! וגם טעים!!! לא להוסיף הרבה, כפית גם מספיק.

• בעיקר זה טעים עם פירות! הגולמית מאוד חזקה בטעם ואם הוא לא אוכל מנה שלמה כרגע, אז שימי לו חצי כפית בקטנההההה כדי שיתרגל לטעם. יאמיייי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה