היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יוו איזה כייף - תהנו!!! לא לשכוח לספר חוויות!!! ואת יודעת משהו- תמיד רציתי לשבת שורה ראשונה ואז הבנתי שזה ממש לא שווה כי הילדים לא רואים את כל הבמה ומשורה 3-4 זה נראה אחרת.
בהופעה של מותק של פסטיבל לדומגא- ישבנו בת"א שורה 3 אחמי"ם -אכזבה ענקית!!!! ישבנו בצד לא ראינו כלום אני והילדים הייתי יותר שמחה לשבת למעלה ולראות הכל- רחוק אבל להנות.
ובנימה אופטימית- מיקי יוצאת אח"כ להצטלם עם כולם אז בעצם כולם קרובים אליה.
אילנה קישור של מה?
יפית באור עקיבא ב13 למרץ... בטח לא אתכם (הלואי אבל בטח לא)....
תמי אנחנו נראה לי ממש רחוקים אבל זה פעם ראשונה של שחר בהצגה אני בטוחה שהוא יהנה מכל המעמד... וכמו שאמרת היא יוצאת אח"כ ככה ש...
כל הכבוד לך שאת מפנה לשחר את הזמן שלו, זה ממש לא מובן מאליו
אמא ויותר - אין לך מושג כמה את צודקת. שחר קשור אלי בחבל הטבור ונורא קשה לו עכשיו. היום הוא אמר לי שהוא רוצה להתחתן איתי. שזה מקסים ומתוק וטרפתי אותו בנשיקות אבל זה רק מצביע על המצוקה שלו כרגע
גם לגדולה שלי היה קשה מאוד להתרגל לאחותה (אחת בינתיים
טוב מפאת מזג האויר ומפאת זה שאני כמעט כל יום לבד איתם זה לא מציאותי... כבר הרבה זמן אני מתכננת להוציא אותו למסעדה ליום שישי בבוקר בוקר אחד. מחכה שבעלי יגמור את המבחנים ואני אעשה את זה. יוצא לנו זמן אחד על אחד אבל לצאת לגמרי שנינו זה משהו אחר. מה גם שאני נורא רוצה להבהיר לו ששווה להיות הגדול...