בקבוק... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי 3 חודשיים של הנקה מלאה החלטתי לנסות לתת לעומר בקבוק,הייתי בטוחה שהוא לא ירצה אבל להפתעתי הוא התלהב ושתה 180 מ"ל של מטרנה ,איזה הקלה שהוא אוכל גם מבקבוק .....אני מרגישה שהחלב שלי לא מספיק לו הוא בקושי שוקל 5 קילו....
    אני עדיין לא מוכנה לוותר על הנקה למרות שבקבוק זה יותר נוח...

4 תגובות
עמוד 1
  • טוב שהוא שתה מטרנה בדרך כלל לא אוהבים בקבוק אחרי הנקה
    אל תוותרי על הנקה תמשיכי עם בקבוק
    []
  • כמה הוא נולד? 5 קילו זה יפה מאוד בגיל 3 חודשים

אל תוותרי על הנקה אבללללללל תמשיכי אחת לאיזה שבוע שבועיים להזכיר לו בקבוק. לטל בגיל חודשיים וחצי נתתי פעם אחת בקבוק הוא לקח התלהב נרגעתי ואח"כ כשהתחלתי לעבוד הוא היה סרבן...

• הוא נולד3.200 אני כל כך שמחה שהוא קיבל את הבקבוק ,אומנם אני צריכה לחזור עוד חודשיים לעבודה אבל שמעתי מקרים של תינוקות שלא מוכנים לבקבוק בשום פנים ואופן....הוא יונק כל כך בשקיקה את הנטרנה אני חוששת שהחלב שלי לא מספיק לו למרות שאין בכי אחרי הנקה ,מוזר .....

• אני חושבת שהנקה זה דבר מופלא. הילד יונק בדיוק מה שצריך בלי שנחליט לו בראש איזה כמות. זה אדיר.
    בגיל חצי שנה הוא אמור לשקול 6.400 (להכפיל את עצמו) ככה שהוא ממש במצב מצוין מבחינת המשקל. אין לך בכלל מה לחשוש. המטרנה לא מגיעה לקרסוליים של החלב שלך והיא בהחלט מנסה. בעייני תמשיכי להניק בכיף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה