לורה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • את מוזמנת לכתוב כאן מה דעתך..

אני בכל אופן רוצה רק להבהיר
    שגם אם היו אומרים לי שהילדים האלה היו גדלים להיות שהידים
    התאונה אתמול לא הייתה מרגיעה אותי
    כי שהידים יהיו גם במקומם..

ואמרת שיש מיעוט שכן רוצה שלום
    אז זה סבבה וזה מצוין
    רק הבעיה היא שעם מיעוט לא עושים שלום
    הם לא מייצגים ולא יכולים לייצג עם שלם.
    אי אפשר לסמוך על שלום איתם כי הרוב המוחלט של העם שלהם לא מסכים עם זה.

אני אגיד לך משהו - כתוב בתורה משהו קשה-
    כשבנ"י כבשו עם יהושע את א"י הציווי היה להרוג את כולם- כולל הילדים, ממש את כולם.
    למה? אכזרי נכון?
    תחשבי למשל שלא היו הורגים איזה תינוק או ילד מסכן?
    הומני נכון?
    אבל כשהילד יגדל וירצה לנקום, יקים מסביבו גדוד חיילים ויצא למלחמה, זה קיומי לא?!
    עובדה שזה גם מה שקרה בצרפת, העם עשה מהפכה והרג את כל משפחת המלוכה כולל התינוקות והילדים. כן, גם הצרפתים שוחרי השלום האלו עשו אותו הדבר כדי לא לסכן את המהפכה שלהם.

אין מה לעשות במלחמה יש הרוגים, לטוב ולרע.
    זה נחמד שיש עוד תמימות בעולם אבל התמימות הזאת לא עובדת יותר לדעתי, היא רק פוגעת.

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

12 תגובות
עמוד 1
  • טוב, אני אגיב לכל סעיף שהעלית:

את צודקת בנוגע לשהידים. כל שהיד שמת יש לו תחילף והמון! אני מסכימה איתך ואני מודעת לכך!

יש מיעוט ואיתם ניתן לשמור על שקט ושלום ונכון שהרוב לא רוצים אבל אי אפשר להשמיד את כולם כי יכול להיות שיש צדיק אחד בסדום (מוכר לך?)

אם העלית את נושא התורה אז יש את הסיפור הנגדי, כל מה שרשמתי למעלה. ה' הציל את הצדיק ומשפחתו והשמיד את כל העיר וזאת לאחר המון שנים שה' לא פגע בעיר כי היה צדיק אחד בסדום.

אני לא תמימה, אני יודעת איפה אני חיה, לצערי. אבל את הטוב אין להשמיד עם הרע. את טוענת שצריך לפי התורה להרוג את כולם. מה עם החברות שלך פה בפורום? גם אותן ואת משפחתיהן יש חס וחלילה להשמיד

• בקשר ל-"יש מיעוט ואיתם ניתן לשמור על שקט ושלום " נכון, אבל מה עם השאר? מה עם הרוב?
    מה זה יעזור השלום עם המיעוט? זה ימנע פיגועים? ימנע מלחמות?

בקשר לסדום- אין מה להשוות, לא מדובר על מצב מלחמה או כיבוש. חוצמזה שבסדום הקב"ה לא החריב אותה כי היא לא הגיעה למצב מזעזע כמו שהיא הגיעה לשם בסוף. הייתה שם הדרדרות עד שזה הגיע לנקודה קיצונית. והצדיק ומשפחתו שאת מדברת עליהם- קוראים לו לוט, והוא לא היה צדיק בכלל, אלא שהקב"ה הציל אותו בגלל אברהם. ולוט לא היה גר שם המון שנים, הוא ברח לשם זמן מועט לפני השמדת סדום.
    בכל אופן סיפור סדום לא קשור לסיטואציה לדעתי..

אולי זה עצוב מה שאני אומר אבל לי ממש אין תקווה לשלום איתם. זה שיש מיעוט, שוב, זה נחמד, אבל הם לא מייצגים עם שלם ובאופן מעשי לעשות איתם שלום זה לא אפשרי.
    את רואה את עמ"י עושה שלום עם החמאס? עם הפתח? עם אבו מאזן?!

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• אני מודעת שהסיפור על לוט (אני יודעת את שמו) לא דומה למצב שלנו. רק נתתי לך דוגמא של צדיק אחד בסדום. יש משפט כזה וגם אם לוט לא היה צדיק הוא לא היה נבזי ורע כמו שאר האנשים. הוא היה מיעוט - וכאן היתה ההשוואה.

שוב, אני יודעת שאין תקווה לשלום כי רובם לא רוצים ויש מיעוט שכן. אני מקווה שנוכל לעשות שלום עם המיעוט ואת השאר להעלים (כמו שרשמתי למטה בהודעה שלי)

הכוונה היא לומר שאני לא תמימה ויודעת מה קורה, אבל יש בתוכי תקווה להשאיר את המיעוט הטוב לב ולהעלים את השאר, וזה גם מה שכתבתי.

• בקשר ללוט, שוב, לא הצילו אותו משום שהוא היה מי שהוא אלא בזכות אחיו אברהם שהוא כן היה צדיק אבל לא חי בסדום... לכן לא הייתה השוואה כמו שאמרת, לא הצילו אותו כי הוא צדיק.. לא יודעת אם הצלחת להבין אותי.?
    בכל אופן, סיטואציה אפשרית:
    נניח שלפי מה שאמרת-
    אנחנו עושים שלום עם המיעוט, ואת השאר- השהידים, הפלסטינים ששונאים אותנו וכו' "נעלים" כמו שכתבת (אהבתי את הניסוח

• אודליה, אבל סלחי לי, אני מכירה מספיק ערבים שהתרבות הזאת נכחדה כבר אצלהם. לאישה יש כבוד, היא לומדת ועם כמה תארים, עובדת וכו', בעלה מכבד אותה והם שווים.

בואי נדמיין את הסיטואציה אחרת:

כמו שרשמתי - אנחנו עושים שלום עם המיעוט, ואת השאר- השהידים, הפלסטינים ששונאים אותנו וכו' "נעלים".

עוד 50 שנה הילד שואל את אמא שלו למה הם מיעטו וגרים במדינה לא שלהם (כי מיעוט הם לא יהיו עוד 50 שנה). האמא, שאוהבת לגור במדינה וחינכה את בנה לטוב, אומרת לבנה "פעם היו ערבים רעים שרק רצו לגרום נזק לכולנו (גם להם וגם לנו) והישראלים האמיצים יחד איתנו ניצחנו אותם ואנחנו חיים שמחה ואושר יחדיו מאז וטוב לנו כי יש לנו את אותן הזכויות והחובות של הישראלים. אנחנו חלק מהם."

נכון שזה אולי נשמע תמים אבל אם נשאיר רק את אלו שרוצים בשלום איתנו למה שהם יגדלו אותם לשנוא אותנו? הרי אלו שרוצים שלום איתנו מסכימים שיש לגרום לקיצוניים להפסיק להסיט ולשלוט.

אולי זאת תהיה הסיטואציה. מי אמר לך שלא? שוב, בלי לפגוע, את שופטת מראש.

תחשבי על זה.

בנוגע ללוט, אני הבנתי אותך ואני יודעת. ואולי לא הבאתי השוואה מדויקת אבל הכוונה היתה על המיעוט (גם אם אברהם ביקש או לא).

• אלוהים ישמור זה כל מה שיש לי לומר על ההתכתבות שלכן

• ועוד משהו
    אם תגידי לי שזה לא עושה לך ניצוץ אחד קטן של בהלה וכאב בלב אז אני באמת אסתום סופית
    http://www.youtube.com/watch?v=wjI1Jngi45U&feature=player_embedded#

• סיון, התגובה שלי וההסתכלות שלי לעתיד באה בכדי להראות לאודליה שיכול להיות משהו אחר אולי ושאודליה קבועה בדעתה.
    כל אחת זכותה למחשבתה האישית, רק צריכה לשים לב איך היא רושמת את דעתה.

אני יודעת שגם בעבר אני בטח רשמתי דברים שפגעו מבלי להיתכוון אבל אני מאז משתדלת שלא.

מקווה שכולנו נלמד מזה לעתיד.

לא משנה מה הדעה אני עדיין אוהבת את הפורום

• ברוררררררר

• לורה מצטערת שלא עניתי
    גם לא קראתי מה כתבת
    נסענו לחמי וחמותי ואין לי אפשרות להגיב עד מוצש לפחות

שבת שלום

• שבת שלום

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה