דחוףףףףףףף מה הייתן עושות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דניאלה אחרי לילה נוראי התקף חזק של סטידור 3 אינהלציות שלא ממש הועילו בבוקר מדדתי חום הראה התחלה מגמת עליה אפילו שהיה ביינתיים רק 37.6 וזה לא חום עדין נתתי אקמולי ולא היתה לי ברירה שלחתי למעון כי אין מי שישמור עליה יש לי הפניה למוקד ולמיון
    במוקד ידחפו לה בטניזול ולא יעשו צילום ריאות ובדיקות מקיפות ובמיון יעשו הכל לאן הייתן הולכות?? אנחנו לקראת שבת אי אפשר לעשות כל הזמן אינהלציות ואין רופאת ילדים אשמח לעצות
    שוב יש הפניה גם למיון וגם למוקד

14 תגובות
עמוד 1
  • היית הולכת למוקד לא למיון
    אולי צריך להתחיל אנטיביוטיקה
  • תודה נחכה לשעה שתיים כנראה ומיון זה עד מחר אפשר ללכת במיקרה ובלילה יהיה ככה עוד פעם נכון? לשמור את ההפניה? הרי במוקד לא יעשו לדניאלה את הבדיקות המקיפות שצריך

• אצלנו במוקד עושים הכול מהכול כולל בדיקות שתן ודם וצילומים
  • זהו שבמכבי. השלום לא עושים הכל וישר דוחפים לה בטניזול ובדנה יעשו הכל דם כולם בדיקות דם וצילום ריאות אם יש צורך

• אז לשיקולך אם את חושבת שבדנה הטיפול יהיה יותר טוב תקחי אותה לשם
  • עם מה את עושה אלנהציה?
    לסטרידור רק בודיקורט עוזר וכמובן כדורי בטניזול

• למוקד.
    זה תלוי על איזה רופא "נופלים".
    כשגרתי בר"ג היינו מגיעים למוקד "השלום"
    והם עשו ה-כ-ל כולל ה-כ-ל!
    שוב, תלוי ברופא.
    אני מאמינה שאם תבקשי, יעשו לה...

אגב, יפית צודקת. לסטרידור הכי עוזרים סטרואידים

• וואי וואי איזה ברוך זה
    אני הייתי הולכת למוקד טרם נכנסת השבת ומתעקשת על צילום ריאות ומחדשת את ההפניה שיהיה לי עד לשבת בערב למקרה הצורך
  • טוב. היינו במוקד. התחילו בטניזול בגלל שהבאתי את דניאלה עם התקף קיבלה שם שלושה כדורים כבר וכמובן טוב שכבר התחלתי אינהלציה דניאלה עם ציפצופים וחירחורים וסטרידו

• נו זה מה שאמרת שיתנו
    לא נתנו צילום?
  • לא התירוץ שנתנו כי לפני שלושה חודשים עשתה צילום ריאות וידעתי שזה מה שתקבל כי אני מנוסה איתם

• מה הקשר 3 חודשים מצב ריאות בשניה יכול להשתנות
  • עדיף כמה שפחות צילומים ואני לא מבינה למה צריך צילום?
    תקפידי על 3 כדורים בבוקר ו3 בערב
    תקפידי על אלנהצית בודיקורט כל 3-4 שעות והילדה תחזור לעצמה
    לצערי אני עוברת את זה עם תהילה לפחות פעם בחודש!
    את צריכה להבדיל בין סטרידור לקוצר נשימה!
    סטירידור= בודיקורט
    קוצר= ונטולין+ אירובנט+ מים
    שתרגיש טוב, ותקפידי על הכדורים במיוחד בערב הם משפיעים אחרי 3 שעות אבל טובים

• טוב. היינו במוקד. התחילו בטניזול בגלל שהבאתי את דניאלה עם התקף קיבלה שם שלושה כדורים כבר וכמובן טוב שכבר התחלתי אינהלציה דניאלה עם ציפצופים וחירחורים וסטרידו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה