מודאגת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב ושבת שלום!

תהילה שלי כבר יומיים משתעלת היינו אצל הרופאה אתמול בדקה אותה ואמרה שהכל נשמע לה בסדר.. היא קצת חיפפה אותנו ואני ממש לא רגועה מאיפה בא לה השיעול הזה
    זה מלחיץ אותי בסך הכל היא בת שבועיים..

יכול להיות שזה סתם שיעול שבא משום מקום??

6 תגובות
עמוד 1
  • נטלי השתעלה והיתה מנוזלת רוב חודשיה הראשונים

• גם הבן שלי בן חודש ומשתעל מאד
    הייתי איתו אצל הרופא הוא עשה לו בדיקה של אחוזי חמצן בריאות שיצא תקין
    ואמר שלא נותנים כלום בגיל הזה ולהשים לב שהוא אוכל טוב שזאת האינדקציה היחידה שאנחנו יכולים לבדוק שיש לו מספיק חמצן
    במידה וקשה לו לאכול לפנות למיון או לחזור אליו בשעות הביקור
    שתרגיש טוב
    מירי
  • תודה בנות...
    אני מניקה אל אני אדע האם היא אוכלת טוב?

• גם אני מניקה ושאלתי את אותה שאלה והתשובה שלו היתה אם היא תופסת לך את הפיטמה ואוכלת זה בסדר
  • גם אני מניקה וכדי לדעת אם הוא אוכל טוב פשוט הייתי הולכת פעם בשבוע לטיפת חלב לשקול אותו
    אפשר גם לשים לב לטיטולים אם יש מספיק טיטולים רטובים ולפחות 5 יציאות ביום

• אין לי מושג לגבי שיעול... בכל מקרה מכשיר אדים קרים יכול לעזור...
    תעקבי אחרי כמות החיתולים הרטובים ביממה ואם היא אוכלת טוב ולא מראה שמשהו מפריע לה כנראה שבאמת הכל בסדר...
    תרגישו טוב!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה