מתלבטת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני כרגע עובדת במפעל במחלקת תפ"י,המשכורת טובה, אבל לא טוב לי שם.. מבחינת אנשים, סביבה ובכלל אווירה.. אני מנסה למשוך כמה שיותר, אבל ממש מתבאסת לקום בבוקר.
    הגעתי למצב שאני כבר לא יכולה לשבת במשרד, אני פשוט לא יודעת מה לעשות, אני רוצה להתחיל לחפש במקום אחר,אבל ידוע לי שלא אקבל משכורת כמו פה, מה עושים במצב כזה?? באמת שאם לא היתה לי משפחה כבר הייתי עוזבת =/ ממש מתסכל

אתי
3 תגובות
עמוד 1
  • מכירה את ההרגשה.... אפילו טוב מאוד.
    מה שיכול לעזור לך זה לקחת חופש.... אם זה אפשרי כמובן.
    אני לא מתכוונת ליום או סופ"ש אלא ממש תקופה, של שבועיים-שלושה, לנקות את הראש ולהחליט על המשך דרכך במרחק מהמקום ולא מתוכו, כי החלטות כאלה לא טובות "על ראש חם".

אם אין אפשרות - באמת שתחפשי מקום אחר, אין לך ברירה. כמו שאני תמיד אומרת לכל מי שרק אפשר - הבריאות הנפשית שלי יותר חשובה לי מכל דבר אחר בעולם, כי שם הכל מתחיל ומסתיים.

ולא בטוח שהשכר במקום עבודה חדש יהיה יותר נמוך! תחפשי, ואולי זה יהיה המחיר של אותה הבריאות והשקט הנפשי היקרים מפז... אין מנוס לפעמים.

בהצלחה לך!

• תודה על ההזדהות..
    אני בספק אם יתנו לי חופשה ארוכה כל כך , אבל אני בהחלט אנסה לבקש, אני פשוט מפחדת לצאת קירחת משני הכיוונים, ואבטלה ממש לא באה בחשבון, בעלי שלח לי השבוע כתבה על הנושא וזה ממש מדאיג ומפחיד.
    במקרה הכי גרוע אתחיל לחפש משהו תוך כדי..
    תקופה מתסכלת.. מקווה שיסתדר
    אתי
  • תתחילי לחפש... אל תחשבי שבחוץ אין משכורות טובות. צריך לחפש כל הזמן והדבר הנכון בטוח מחכה לך.
    כשנמצאים במקום בטוח, קל ליפול למקום של נוח לי והמשכורת טובה, אך שזה לא יטעה אותך. אם רע לך, זהו לא מקומך.
    גם אם יקח חודש וגם אם יקח חצי שנה, עצם ההתעסקות בלחפש כבר יעשה לך יותר טוב, את תראי.
    בהצלחה שיהיה לך... תאמיני בעצמך ויהיה טוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה