זהו עשינו קניות לבייב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות היי
    היום הייתי בביביז ברצת גן ועשיתי את כל הקניה למהמם שלי
25 תגובות
עמוד 1
  • מממממממממממממממש זול !!!!!!!

ודברים טובים לקחת עברתי על הכל

• תתחדשי מתוקה!!!!!!!!

• וואו איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף...
    תחחדשוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
    אני שמחה לשמוע, ואנחנו באותו השבוע אה...
    אני מתכנתת לקנות באפריל ככה את ההשלמות ועגלה וסלקל (מכרתי את הכל מבחינת העגלה כי הייתי מאוכזבת..הפעם אקנה חדש ועכשיו אני יודעת מה לחפש..)
    איז כיף לשמוע...שוב תתחדשו!
    [center]
  • תודה בנות, לילה כל חנויות הרשת הן בבעלות אותו אדם...המחירים נראה לי זהים ב 2 הסניפים...פשוט נפלנו על הבעלים ושאלנן אותו שאלות ואמרנו לו שבאנו לסגור שיעשה לנו אחלה מחיר, אז בחרנו כל מה שרצינו ןהוא עשה
  • איזה כיף!!!! תתחדשו :) אנחנו בטח נתחיל לחפש גם עוד כמה שבועות

יצא לכם ממש ממש זול! איזה כיף :)

• תתחדשו, עשו לכם מחיר משתלם מאוד!
  • נכון, כל החנויות בבעלות אותו אדם, אבל הם בעצמם אמרו לי פעם שהמבצעים קצת משתנים מעיר לעיר..

• נשמע ממש זול
    תתחדשו!
    אני בדעה של אורטל- בדרך יש העדפה לבקבוק אחד והפטמות של מאמ וביפרי זה שמיים וארץ, גם אצלי הבי פרי היו בשימוש יומיים בלבד.

• מחיר פצצה!!!

רק טיפ קטן ממה שבלט לי- תקני עוד תחתוני רשת, והרבה!!!

אני שמחה שבסוף הלכת עג הברייטקס, את תראי שלא תתחרטי!

תתחדשו!
  • איזה מרגשששששששששששש וכיף ,יצא לך ממש לא יקר ודברים מעולים ....

• תודה מקסימות
  • הי הלן,
    דבר ראשון, תתחדשו ושיהיה בשעה טובה!
    נראה שקנית דברים טובים ואיכותיים והמחיר ממש סביר

• אלינור תודה
    לא אני גרה באשדוד, נסענו במיוחד לשם לבדוק כי ראיתי שהמחירים אטרקטיביים
  • התחתונים והתחבושות הולכים בכמויות אדירות..

ובד"כ התחבושות של הבי"ח לא מספיקות..

אז תקני לפחות עוד רבעיה אחת של תחתונים, ו-2 חבילות של תחבושות עבות עבות לאחרי לידה.. (ככה כתוב על החבילה, שהן לאחרי לידה) כי את מרפדת את עצמך לפחות באיזה 2-3 בבת אחת בימים הראשונים ומחליפה כל איזה שעתיים..
  • אני הגדלתי לעשות וקניתי את התחבושות שמיועדות לבריחת שתן...

• תודה בנות , טוב לדעת
    מזל שיש אתכן
  • קניה מאוד מוצלחת...וגם לא יקרה
  • תודה חני
  • וואו ממש שיחקת אותה עושה רושם
    יצא לך ממש שווה, גם תחשבי שבטח תקבלו מלא מתנות....

האמת קניתי סט מובייל כזה יחד עם מצעים ומדבקות וכל החדר תואם דרך יד שתיים וזה ממש היה במחיר מציעה, יש שם לא מעט דברים במצב ממש ממש טוב ובמחירים ממש זולים ממליצה לך לנסות.

הצעצוע כלב נראה מקסים, אני מאוד בעד לקירוב לבבות בין פעוטות לכלבים בגיל צעיר,
    היה לי גם חשוב לחבר בין הקטנים שלי לכלב שמאוד מאוד אוהב ילדים!

דרך אגב,
    אני משתמשת בביפרי ודווקא מאוד מרוצה, עברנו אליהם כשזכינו בבקבוק ואין לי תלונות (לוקח אולי עוד דקה וחצי לנקות) ממש מרוצה...

והכי חשוב שיהיה במזל טוב!!!

• מתוקה,

תתחשו והקנייה מאוד מוצלחת וזולה כי היא כוללת רהיטים ועגלה! מאוד שווה!

לגבי הרשימה מה שבלט לי זסה רק 2 אוברולים. אם יתנו לך עוד במתנה זה טוב, אבל אם לא את צריכה יותר אוברולים כי באוכל הם מתלכלכים יור מאשר בגדי גוף שמתחת, אז אני הייתי ממליצה שיהיה לך אחד לכל יום לפחות.

לגבי תחבושות לי הספיקו תחבושות אולוויז לילה, פשוט החלפתי בתדירות גבוהה (תחבושות של בית חולים הורדתי כבר כשהגעתי לחדר).

לגבי בקבוקים אנחנו משתמשים ב Be free ומרוצים. וגם במוצצים שלהם.

המשך קל, תקין וכיפי
  • ממש זול
    תתחדשו ..
    איזה כיף זה הקניות הראשונות
  • יצא ממש זול

• תודה נשמות על הפרגון
  • איזה כיף לקרוא את זה, לאחרונה בת זוג של חבר ממש טוב העיפה את הכלב כשהקטנצי'ק הגיע ואני האמת לקחתי את זה כלכך קשה, אני לא יכולה להבין איך עושים את זה!
    ברור שסיפור אהבה, הם כלכך טובים עם ילדים, גם הכלב שלי, וואו איזו אינטילגציה ריגשית, וכמה סבלנות יש לו.... זה מדהים!!
  • גם אני לא מבינה את זה !!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה