מטרנה - האם קרה לכן ש.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

האם מישהי נתקלה במקרה שבו היא הכינה מטרנה (אנחנו משתמשים במטרנה אקסטרה קר שלב 2) ונוצרו בתחתית מעין גושים צהובים מעין שומניים שכאלו?
    זה ממש מוזר, זה קרה לי כבר ב-2 אריזות שונות שפתחתי.. מישהי שמעה על דבר כזה?

תודה ושבת שלום!
15 תגובות
עמוד 1
  • לנו זה אף פעם לא קרה, אבל השתמשנו במטרנה הרגיל...
    אבל זה כן יכול לקרות כשמוזגים את המים על המטרנה ולא הפוך.

• אני משתמשת באקסטרה קר שלב 1, ומעולם לא קרה לי...
    לא שמעתי על דבר כזה

לפי דעתי כדאי לך מאוד להתקשר לשרות לקוחות שלהם הם ממש עוזרים ונחמדים....

• גם לא קרה, תבדקי מול שירות הלקוחות שלהם.

• עדכון - התקשרנו לשירות לקוחות שביקשו מאיתנו לשים מעט אבקה בשקית שהם ישלחו אלינו והם יבדקו את האבקה ובינתיים לא להשתמש בקופסא הזו.
    קנינו קופסא חדשה וגם כשהכנו ממנה יצאו גושים..
    בנות יקרות, אני ממש חוששת ושוקלת לעבור לסימילאק.. האם מישהי נתקלה בתופעת הגושים בסימילאק?
    הסתכלתי באינטנרט וראיתי שתופעת הגושים היא תופעה שאנשים נתקלו בה בעבר (יש הודעות מ- 2008, 2009..) אף אחת לא שמה לב לדבר דומה שקרה לה לאחרונה?
  • הסימילאק מתמוסס פחות טוב, וקורה שיש גושים.
    עם מטרנה לא קרה מעולם.
    אצלי אחד אוכל מטרנה אקסטרא קר השני סימילאק אדוונס.

• האמת שלא קרה לי...
    אבל בדקת את התוקף?

• בדקנו תוקף.. אין שום בעיה - זה עד יולי 2013..
  • הבת שלי גדלה על מטרנה מאז שנולדה עד גיל שנתיים כימעט...ובחיים לא היו שום גושים..בדקת שאת מוסיפה קודם מים ורק אז את האבקה ולא הפוך? את האמת רק בגלל הגושים שיש בשאר התמ''לים אני בחרתי במטרנה כי הים היחידה שלא משאירה גושים צהובים בתחתית..

• אולי שמת מים חמים מדיי?
    אם שמים מים חמים מדיי זה יכול ליצור גושים!
    [

• לי זה קרה - רק כשלא ערבבתי מספיק טוב. נסי לנער טוב יותר את הבקבוק/לערבב יותר זמן.

• לא קרה לי מעולם...
  • לא קרה לי
    אך את עושה מים אחר כך מטרנה או להפך?
    כי חייבת לשים מים ועליה המטרנה אולי עשית ההפך ובגלל זה נוצר גושים
    []

• לא קרה לי מעולם (קרה עם סימילאק, כי הוא מתמוסס פחות טוב), משתמשת באקסטרה קר שלב 3 ומנערת קודם לצדדים ואח"כ משקשקת... מתמוסס בצ'יק ואין גושים כלל. זה נשמע כמו ערבוב לא מספק.
  • תודה בנות, אני בהחלט מערבבת היטב, שמה את המים ראשית ואז את האבקה, שמה 180 מים בטמפ' החדר ועוד 60 חמים ורק אז את המטרנה.. לא אילו הסיבות.. אפילו ניסיתי מלא דברים להבין איפה אנחנו לא בסדר: בדקנו אולי זו בעיה של הבקבוקים ולכן הכנו מטרנה בכוס - ועדיין היו גושים, פתחנו בקבוק חדש ועשינו הכל מהתחלה - ועדיין היו גושים, הכנו מתוך שקית של TO GO - ועדיין היו גושים, אבל.. בשקית של מטרנה TOGO שלב 1 שנשארה לי - לא היו גושים.. לדעתי משהו שהם עשו באצוות ייצור האחרונות של שלב 2 השתבש להם..
    שירות הלקוחות שלהם ממש לא אדיב ולא מנסה לסייע.
    קניתי אריזה קטנה של סימילאק אדוונס ואני מתכוונת לראות הערב איך הקטנה תגיב לסימילאק - אם יעבור בשלום, אני עם מטרנה סיימתי לעולמי עד..
  • גם לי זה קורה ואני מערבבת ממש טוב
    וטוב עכשיו זה מעצבן!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה