ראומה -neoray יקירתי!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל כך חבל לי שהחלטת לעזוב את הפורום ולפרוש מהמשחק...
    נסיכים שלי אוהבת אתכם....!!
8 תגובות
עמוד 1
  • אכן וגם לצערי הרב גם לי נאמר על ידה שהיא פורשת ועוזבת את הפורום
    כמובן שניסיתי להסביר לשנות אך ללא. הצלחה ובסופו של דבר זאת החלטה שלה בלבד
    ענבר יקירתי מאוד ריגשת אותי בדברייך וכמובן אני אבקש אישור מראומה ואמסור לך את מספר הטלפון שלה

בהצלחה לשאר הבנות בהמשך המשחק

• ראומה יקירתי ....כל כך עצוב לי שאת עוזבת
  • תודה סיוונוש
    נסיכים שלי אוהבת אתכם....!!
  • ענבר אני איתך,
    ראומה את לא צריכה לעזוב את הפורום,
    זה המקום לפרוק לטוב או לרע ולדעת לקבל ביקורת בעקבות זאת
    גם לטוב ולרע.....ולא משנה מה היה ומול מי חווית חוויה לא נעימה בפורום זו לא סיבה מספיק טובה לעזוב....אני פוקדת עליך לחזור לפורום ומההההההר למרות שלא אהבת את החבילה שלך

" כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא "
  • בסוף זו החלטה שלה
    לדעתי זה ילדותי להיפגע מדברים שנאמרים
    שיהיה לה בהצלחה וזהו דפדפו בנות

• ענבל ממי הפעם אני לא מסכימה איתך
    הפורום הזה נכנס עמוק עמוק ללב של הרבה בנות
    וככל הנראה לא אני לא את ולא אף אחת יכולה להבין מה עובר בלב שלה כרגע ולאיזה מקום היא לקחה את המקרה
    מקווה שיום יבוא (מחר למשל חחחח) היא תקום ותתחרט על ההחלטה
    ראומה יודעת כמה אני והרבה בנות אחרות מאוד אוהבות אותה ומעריכות אותה פה והלוואי יום אחד היא תתגבר על מה שבלב ותחזור לפה (בשבילה ובשבילנו)

עינב את באמת בן אדם נדיר אין לך מושג כמה אני עמריכה אותך

• אני מצטרפת לכל מילה של סיון..

עינב- את אחת הנשים הגדולות שיצא לי להכיר.

אני יכולה להגיד לך שבי אין את גדלות הנפש הזאת לעבור ככה הלאה, אם זה היה קורה לי...

• סיון כמובן שאנחנו כאן אחת לשנייה עוברות יחד הכל
    כמו חברות כמו אחיות אבל בסופו של דבר זו הבחירה שלה!!
    כמו שיש בנות שנכנסות ללנו ללב ואחרי שאין יולדות מה לעשות מכורח הנסיבות ממשיכות הלאה ולא ניכנסות יותר לפורום,אף אחד לא נכנסת לשירשורים ולאכזבה.. בגלל שקרה מקרה לא נעים שהיא יצרה בעצמה כולן מתעסקות בזה אפילו אני!
    את ראומה אף אחת לא סילקה היא הלכה מרצונה..
    ועינב את באמת אדם נדיר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה