שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב ושבת שלום..
    כשהלכתי לרופא נשים בפעם הראשונה ואמרתי לו שאני בהריון הוא שאל אותי מתי היה הווסת האחרון שלי אמרתי לו 31.12 וציינתי שאני שומרת נידה אז למה הוא אמר לי שאני בשבוע 7 עכשיו? למה הוא לא הוריד את השבוע של המחזור והשבוע של הנידה, הרי לא הייתי בהריון בשבועיים האלה...?
    באיזה שבוע אני באמת?
4 תגובות
עמוד 1
  • צודק!
    את בשבוע 7+0
    ככה מחשבים, מתחילים מהיום הראשון של הוסת האחרונה,
    הנה הקישור למחשבון...
    http://www.yoledet.co.il/calculator.asp?local_post=true&day=31&month=12&year=2011&submit=%D7%97%D7%A9%D7%91

שיהיה בהצלחה!!!
  • אבל יש לי ספירה של שבועיים שבטוח לא נכנסתי להריון בהם השבוע של המחזור והשבוע של הנידה...
    זה יכול לעקב הכל כי ככה אני יראה את ההתפתחות לפי השבועות בצורה נכונה אני יראה הכל מאוחר יותר...
  • ככה סופרים את ההריון אי אפשר להבין למה. והשבועות של ההריון מחושבים לפי הספירה הזו וכך גם ההתפתחות של העובריקו

• ממי ככה מחשבים הריון
    החל מהיום הראשון של הוסת מכיוון שלא באמת ניתן לדעת מתי היה הביוץ
    בכל אופן זאת גם הסיבה שנותנים עוד שבועיים מעבר לשבוע 40 ויש נשים שיולדות גם בשבוע 42

הריון קל ותקין זה הכי חשוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה