שאלה שהתקילה אותי בלי תשובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבנות דיברו בטל׳ עם הסבתא שנמצאת כרגע בב״ש. ובאמצע השיחה התחילה אזעקה. אז הסבתא אמרה שיש אזעקה וניתקה. הבנות הבינו שזה משהו לא טוב, וגם הרגישו עלי שדאגתי. וכמובן התחילו השאלות איזו אזעקה, למה אזעקה
    ולא ידעתי מה לענות.
    למזלם הן לא שמעו אזעקה מהסוג הזה מעולם, לא מכירות את המציאות העצובה שלנו ואין להן הכנת רקע. מצד שני, אני לא נוהגת לשקר לילדים ולבטל את השאלות שלהם על העולם שלנו
    התחלתי לגמגם ולא ידעתי מה לענות.
    מה להגיד?

14 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג.
  • אוי

• אני הייתי מסגננת את זה כתרגיל של כניסה למקלטים
    שכן יפנימו באיזה שהוא מקום שכשיש אזעקה צריך להיכנס למקום מוגן
    ואם ישאלו למה צריך הייתי עונה שאנחנו מדינה שאוהבת להיות מוכנה תמיד ,
    והמקלט שומר עלינו מהאזעקה.
    בהצלחה

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• אני אמרתי ותמיד אומר..
    אני בעד לספר את האמת
    כמובן שרמה כזו שילדים מסוגלים להבין

• דסי - המקלט שומר עלינו מפני האזעקה? תוך חצי דקה היו שואלים אותי למה לא נכנסים למקלט על כל צפירת אמבולנס/משטרה/מכבי אש
  • אני גם חושבת שלספר את האמת ברמה שילד יכול להבין זה הכי חכם.
  • אוהו- אז אני הייתי היום בבאר שבע באזעקה,
    הגענו לחמותי, בדיוק יאיר עצר את האוטו ופתאום התחילה האזעקה.
  • אני חושבת לעצמי אם הייתי במצבך והייתי מתחילה לענות בלי לחשוב מראש עד איזה פרט אני יורדת שחר היה מוביל אותי סחור סחור. כי הוא ילד סקרן ואוהב ללמוד ולדעת את האמת. מצד שני אם מספרים יותר מידי אני בטוחה שהילד שפרטי שלי היה נלחץ מזה ביום יום. הייתי חושבת מראש מה לענות - בלי לשקר - אבל לא יותר מידי פרטים...

• אנחנו לצערנו מתורגלים כבר... היום כשהייתה אזעקה בדיוק תליתי כביסה (בתוך הבית) ובעלי והבנות ראו טלוויזיה. זה תמיד לוקח לי איזה 5 שניות לעקל מה אני שומעת, מהר רצנו לממד, ביקשתי ( או שבעצם די צעקתי) לבעלי שיסגור עד הסוף את החלון דל הממד (שהוא החדר משחקים של הבנות) וישבו וחיכינו לשמוע את הבומים. גל כבר מבינה פחות או יוצר מה קורה. דניאלי לא והיא ישר נכנסת ללחץ, מתיישבת עליי ולא זזה מילימטר עד שאני אומרת לה שאפשר לקום. מה אגיד - חרא של מציאות!!!

[

• הדסקה
    פייס: ortal_hori
  • גם אני לא בעד לשקר. ממש לא.
    פשוט לא מצאתי את המילים הנכונות להסביר בצורה שמובנת להן ולא סתם תסבך אותן יותר

• לנו יש אזעקות מדי פעם .
    הילדים יודעים בגדול שצריך להיכנס לחדר שלהם (מוגן) הם לא שואלים יותר מדי לשמחתי ... הם פשוט מקבלים את זה כעובדה .
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה