בנות שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך זה אצלכן מקלחת ואז אוכל או הפוך ??????

יש לי עוד בעיה הוא פשוט
    שונאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
    להתלבש לא יודעת מה לעשות
    שרתי שירים
    קפצתי לידו
    דיברתי
    צחקתי
    צעצועים מה לאאאאאאאא
    מלקחת בכיףף מבסוט
    יוצאים עדיין מבסוט מורחת קרם מבסוט
    שמה טיטול מתחילים הפרצופים
    שמה בגדים צרחות !!!!!!

החדר מחומם ספץ
    האמבטיה גם
    חדר שינה שלנו ם
    לא פלא קיבלתי חשמל 1200 שח

11 תגובות
עמוד 1
  • בדיוק אותו הדבר!!

יש תינוקות ששונאים להתלבש... אצלי זה אמבטיה, מסאז, אוכל ולישון...

ועד השלב של הלהתלבש הכל בסדר...

אני תמיד אומרת לעצמי בראש שהיא לא סובלת, זה סתם משהו שהיא לא אוהבת, זה לא שכואב לה משהו..אז מלבישים מהר מהר וזהו...
  • אמבטיה ואז אוכל.

תראו לי תינוק שאוהב שמלבישים אותו מיליון שכבות ומורחים אותו ומציקים לו...חחחח תמר עד היום עושה יללות ופרצופים..

מה שהכח חשוב לשים לב לא להכניס לאמבטיה כשהוא מאוד רעב / מאוד עייף.. לעשות את האמבטיה הרבה לפני שניי המצבים האלו וזה ימעט אני מאמינה

• מקלחת ואחכ אוכל.

תנסי לקצר זמן מקלחת, כדי שלא יהיה עצבני מרעב. אבל נראה לי עדיין אם הוא יבכה ויצרח זה ממש לא נורא! שיצרח דקה לא יקרה כלום. הוא צריך להתלבש.
  • גם אצלנו מקלחת ואח"כ אוכל...
    וגם אריאנה שונאת להתלבש אבל היא נהייתה אמנית הבריחה, מהרגע שהיא יודעת שמגיע הזמן לשים חיתול, היא מתהפכת ומיד מתחילה לזחול מהמקום
  • הבנתי בנות
    חשבתי בן רק שונא את זה
    בעלי פשוט נבהל פעם אחת מהצרחות

• אז את רואה שאת לא לבד?
    גם אצלי הדס מקטרת ובסוף זה הופך לבכי בהלבשה. אבל זה לא שמשהו כואב לה... זה סתם בכי של " די להציק לי" אז משתדלים לעשות מנר...

וגם אצלי מקלחת ואז אוכל....

• בקיצור לכל התינוקות המקלחת פותחת את התיאבון
  • אז הוא צורח יעבור לו אין מה לעשות

ואצלי קודם מקלחת ואז אוכל

• אצלנו מקלחת ואז אוכל...
    בהתחלה גם אצלנו היה צרחות ואז הבנו שפשוט היא נכנסת למקלחת בשעה מאוחרת מידי והיא עייפה ורעבה כבר אז הקדמנו את שעת המקלחת והיא בשעה שש וחצי בערך היא במקלחת ואז דברים זורמים הרבה יותר טוב.

לא אגיד שהיא מתה על שלב ההתלבשות אבל היא זורמת איתו.

תנסי

• אצלי אני ישר אחרי אמבטיה רואה שהיא מתחילה לבכות אז דוחפת לה מוצצי. אם לא עוזר אז עם המגבת וחדר מחומם מאכילה אותה.

• דווקא אני לא בעד להיכנע לבכי ולהאכיל עם מגבת...... חד פעמי כשאני יודעת שהיא גוועת אז מילא אבל אני לא הייתי רוצה שזה יהפוך לדרך קבע..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה