הקאות ובחילות שבוע 30 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע טוב לכולם.... יש לי שאלה כבר יומיים כל פעם שאני אוכלת בא לי להקיא את האוכל יש לי בחילות איומות והיום בצהריים עוד לא סיימתי את האוכל וכבר רצתי לשירותים להקיא... בתחילת ההריון לא סבלתי מבחילות...ואני חייבת לציין שרוב תנועות העובר מתרכזות באיזור הקיבה שלי האם זה קשור? יש אפשרות למנוע את זה איכשהו?
7 תגובות
עמוד 1
  • לצערי לא. תופעות ההריון הן שונות ומשונות ומתבטאות אצל כל אחת בדרך שונה. לי למשל היה חוסר תאבון או אכילה מועטה ממש בשבועות המתקדמים בכל שלשת ההריונות דבר שהוא ההפך המוחלט מרוב הנשים.
    אולי גם חטפת איזה וירוס או משהו?

• זה קרה לי גם בהריון של הבת שלי, הייתי יכולה להתעורר באמצע הלילה ישר לשירותים להקיא. הם פשוט כבר גדולים מאוד בשבועות האלו ולוחצים גם על הקיבה ועל עוד כמה איברים .
  • תודה רבה.. אני מקווה שבאמת זה בגלל הגודל של העובר ולא וירוס...
  • בגלל ההקאות והכל תזהרי לא להתייבש שלא יהיו לך צירים מוקדמים חלילה!

• למזלי לא נתקלתי בתופעה הזאת כל ההריון, נשמע ממש מבאס!
    תרגישי טוב!

• גם לי זה קרה, תקפידי לשתות
    העובר מפעיל לחץ על הקיבה

• בהיריון האשון לא ידעתי מה זה הקאות ובחילות.
    בהיריון השני שלי הקאתי עד תחילת החודש השמיני.
    בהיריון הזה ההקאות היומיומיות הפסיקו בתחילת החודש הרביעי, אך אחת לשבוע 0אחרי שנת לילה) בממוצע אני מקיאה- עד היום....
    לא נראה לי שיש בעיה לעובר וכמו שכתבו לך למעלה, כנראה שהעובר מפעיל לחץ על הקיבה... אני גם לא יכולה להתאפק לפיפי- יש לי צורך לזה לעיתים קרובות וברגע שצריכה לא יכולה להתאפק.
    המשך היריון תקין!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה