לא נרדמת וזה.. :/ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חחח אני מתההה מעייפות אבל כל כמה דק' הנסיך מצייץ למוצץ.. ואני ישנה הלילה בסלון כי יש לנו הפסקת חשמל והאינטרקום לא מתפקד..ואם זה לא ליעד זה הכלבות מפריעות לי ונובחות ומציקות..ואם לא הם אז האמבולנסים שעוברים פה ושם ונשמעים לי כמו אזעקה חחח :(

ובלי שום קשר לזה נוצרה אצלי בעיה חמורה בימים האחרונים..זה לא היה קיים לפני כן ברמה כזו..
    אני לא מסוגלת =א=ף אחד מלבד בעלי ואמא שלי ייגע לי בתינוק..
    כל מגע מאדם אחר פשוט מעצבןןן אותי , אני נתקפת בהתקפי קנאה פסיכופטיים משהו חחח..
    והבעיה שלי היא שאני לא מסוגלת נגיד לעמוד על שלי אם אני רואה מישהו לא משנה מהמשפחה שלי מהמשפחה של בעלי שנגיד מנשק אותו בפה .. זה מעצבן אותי כל כךךךך ומגעיל אותי שחיידקים של איזה מישהו מתקרבים עכשיו לליעד..ואני לא מסוגלת להגידדדדד.. מתביישת.. קיצור לא יודעת מה לעות נהיה ממני מה שהכי לא ציפיתי ולא רציתי אני לא רוצה להיות מהאמהות הקנאיות האלו זה לא מתאים לאופי שלי בכלל!!!

1 תגובות
עמוד 1
  • בובי הורמונים??
    לי זה קרה אחרי לידה.. אבל ממש אחר הלידה, פשוט כל העולם הרגיז אותי... רציתי רק את אמא שלי ובעלי וכל אחד אחר היה ממש מרתיח אותי...... ועד היום לא יודעת למה חחח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה