כינים כינים ועוד כינים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שוב יש לנו על הראש גן חיות
    בינתיים מצאנו רק ביצים....
    איך אתן משמידות אותן?

אני ממש אובססיבית לעניין, ברגע שאני מוצאת ביצה/כינה אני לא עוזבת את הילדים, מסרקת אותם מול הטלוויזיה, באמבטיה, בזמן שהם משחקים....רודפת אחריהם עם מסרק בלי הפסקה....
    מעולם לא השתמשתי בחומרים השונים שקיימים בשוק,
    אני מאמינה בשיטה הישנה והטובה,
    בלי רעלים וחומרי הדברה....

ואצלכן?
15 תגובות
עמוד 1
  • יש חומרים טבעים ללא חומרי ריסוס וכאלה היתי משתמשת בזה
    שהיתי בהריון עם דור יום אחד שחר חזר עם ראש מלא מלא כינים היתי מעבירה מסרק כל המסרק היה מלא
  • אני משתמשת בשמן רוזמרין למניעה. כמה טיפות מאחורי האוזניים ובעורף ואין כינים!
  • תספרי לי על זה אנחנו באותה הקלחת קנינו משהו טבעי של מורז שאמור להרוג את הביצים למרות שלא ממש עובד וסירקנו כמה פעמים ואני קוראת לאמא שלי שתסרק אותה כי רק לה היא נותנת ואנחנו כבר שבועיים בתוך זה ואמא שלי אומרת שאין פיתרון רק לסרק כל יום את הקטנות שבוקעות לפני שיספיקו להטיל חדשות וזה ייעלם הבעייה שכל יום אמא שלי מסרקת אותה ובאמת יש טיפה קטנות וביום שישי היתה אחת ממש גדולה וזה רק מהדבקה כי שלה רק קטנות שבוקעות
  • היות ויש לי טראומה מילדות של כינים..
  • גם לשקד שיער סופר חלק ועובדה יש
  • פעם אחרונה שמצאתי ביצים עשיתי להם קצוץ

• אנחנו משתמשים ב״רזלט״ בוא בל חומרי הדברה. טיפול, כעבור שבוע עוד אחד וזהו. וכמובן סירוק יומיומי בתקופה של הטיפול ואחריה. ולאביגיל יש שיער שתיהיה בריאה...
    סיוט לסרק. אבל בחיים חא אגזור שיער בגלל כינים. יש לי טראומה מזה מהילדות

• קונים את השמן בסופר פארם או כל בית מרקחת
    וליותם יש שיער בלונדיני חלק חלק ..
    כבר קרה לי פעמיים שלקחתי אותו מהגן וראיתי איזה כינה מחליקה לה על הפוני
  • קונים את זה בכל הפארמים למיניהם.

אנחנו משתמשים בזה: שמן רוזמרין
    הוא פשוט מגיע כבר מהול בשמנים אחרים אז הריח פחות חריף.

• ךיעל היה לפני שבועיים
  • הוא חזר מהגן, בדקתי לו שוב (כמובן) ומצאתי אחת ע-נ-ק-י-ת, בלי להגזים בגודל של זבוב

• אני בתור ילדה סבלתי קשות ולא מוכנה להעביר את הילדים שלי את הסבל הזה.
    שחר פשוט לא נדבק בכינים למזלי. טל הוא כמוני כנראה ונדבק לפעמים אבל מאז שנדבק לי בפעם הראשונה אני מסרקת אותו משתדלת כל יום וככה שומרת על הראש שלו נקי. השיער שלו עוד של תינוק דק כזה אז מהר מאוד השיער נקי.

• גם אני בעד השיטה הישנה, סירוק עד שזה עובר

למזלי אופק דין נדבק פעם אחת, לפני שנה וחצי, ומאז הבנתי שיש לו בגן כל הזמן אבל הוא לא נדבק. לרום עוד לא היה אף פעם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה