היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בוקר הבעל המדהים שלי אמר לי לבחור מה שאני רוצה... מה אני רוצה בהתחלה חשבתי על עגילי יהלומים אבל אני מפחדת שהם יאבדו. יש רעיונות?
14 תגובות
עמוד 1
שהוא יקום בשנה הראשונה בלילה???
יש לי: שהוא יקום להאכלות לילה.
פחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!שירה!
אני רוצה להניק. בעיה
חחחח קודם כל ממש יפה מצידו כל הכבוד
אני בקשתי צמידים מזהב
אני ביקשתי שרשרת עם דמות הילדים- בן ובת. קיבלתי אותה יחד עם זר פרחים בגודל של חדר, עם צמיד מהממם ועם חבילת שוקולדים ע-נ-ק-י-ת! את הקימה בלילה שיווקתי כמתנה בשבילו- עוד זמן איכות עם הילדים חחחחח
אני גם בעניין של עגילי יהלומים (זה גם מה שאני ביקשתי)
כל תכשיט ת'כלס יכול לאבד ... צריך לשמור
חשבתי על צמיד טניס או עגילי יהלום שווים
חחחחחחחח קרן
אני חושבת תכשיט כלשהו. ואין מה לעשות צריך לשמור... משהו מזהב או יהלומים.. ובכלל יפה מצידו שהציע!!!
טבעת יהלום
אני חושבת שמתנה ללידה אם כבר מתקבלת צריכה להיות הדדית..... אני לא בעניין מתנות ללידות ואם הייתי רוצה תכשיט מסויים - בעלי היה רץ לקנות לי ובלי קשר למאורע כלשהו- המתנה הכי טובה לדעתי תהיה שיתוף מלא ככל הניתן בגידול הילדים שלכם!!! שתהיה לך לידה טובה, קלה ומלאה במתנות....