למה רק מגיל 4 חודשים ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הלוחשת לתינוקות משתמשת בשיטת "הרם הורד" כדי להרגיע תינוק. למה אין להשתמש בשיטה לפני גל 4 חודשים ? ומה בעצם עושים בגיל חודשיים וחצי ? התינוק שלי מתעורר כל 5 10 או 20 דקות ואני צריכה להרדים אותו בחזרה. הוא ממש בוכה עם עיניים עצומות, לא מוכן עדיין להתעורר אבל מתקשה לישון. לא תמיד אני מצליחה להרגיע אותו חזרה כשהוא במיטה אז אני מרימה ומרגיעה ומחזירה למיטה וחוזר חלילה... מה לעשות ? להמשיך להרגיע במיטה גם אם הוא בוכה ?
    לא התכוונתי שיצא כזה ארוך....
2 תגובות
עמוד 1
  • כי עד אז היא אומרת שהתינוקות זקוקים להמון חום ומגע בכל רגע אפשרי ממש כצורך, לאחר 4 חודשים ניתן להרגיל לבד, אני לא התייחסתי לשיטה שלה, כשזה בכי קטן/ברבור הייתי מרימה ממש לשנייה- חיבוק ונשיקה (רווח אישי נטו..) ו- למיטה! ממש מגיל 0.
    את החום והמגע הם מקבלים בשפעעעעע בשעות שהם ערים וברוך ה יש המון שעות כאלו.  

• יש כאלה אנשים שעד גיל 4 חודשים מתיחסים לילד כאילו הוא עדיין עובר מחוץ לרחם.
    הוא פיצי והוא זקוק למגע בשביל ההתפתחות והבריאות התקינה שלו (נגיד פגים, בשביל לשרוד מה שעוזר להם זה שמוציאים אותם מהאינקובטור בשביל מגע אנושי).

גם בגיל חודשיים הם מתעוררים לרוב בשביל משהו ואין להם התעוררויות סתם.
    זה בשביל אוכל בדרך כלל. תנסי להביא לו אוכל.
    ויכול ליהיות שהוא חלם משהו ונבהל ומפוחד. בשביל להרגיע צריך מגע.
    או סתם בהול ומפוחד מעצם היותו בן חודשיים. הוא עדיין לא קלט מה זה העולם מחוץ לרחם.
    בקיצור- עד גיל 4 חודשים- מגע והרגעה (לא משנה אם זה בשביל שינה או משהו אחר) זה לא פינוק, גם לדחוף אוכל בתור לבדוק אם זה לא הגורם לבכי- זה לא פיטום.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה