-
נועה יקרה -
אני באמת מבינה את הקושי שלך, לא פשוט להיות כ"כ עייפה....
בשרשורים קודמים שלך ניתנו לך הצעות מועילות ביותר.
מדוע מגיל ארבעה חודשים? מאחר ושלושת החודשים הראשונים שלאחר הלידה נחשבים כחלק נוסף של ההריון כו הילד צריך (ורוצה) להיות צמוד לאמא שלו.
התקשורת שלו היא בבכי ועלינו כהורים לספק צרכיו, זה עדיין לא הזמן להתחיל לחנך, על מנת שניתן יהיה לחנך בשלב מאוחר יותר צריך קודם כל לתת לו את הביטחון בך ובו.
נסי לשוב לעטוף ידיו ורגליו בשמיכה/חיתול פלנל ע"מ שתנועת הגפיים לא תעיר אותו ושאר הרעיונות שניתנו לך, ממליצה לך לחזור שוב לשרשורים האלו.
הכל כמובן בתנאי שמבחינה רפואית הכל בסדר....
-
מסכנצ'וק
פייס: ortal_hori
-
מה שענבר כתבה.
ידיים ידיים ועוד קצת ידיים
-
אני לא לקחתי לידיים את ינאי כשבעה מתוך שינה או במהלך השינה
ליטפתי במיטה ולחשתי ששששששששש
וזה עזר
אבל בהחלט שאם כל שאר הדברים לא הולכים זה לא גיל שצריך להיות בו נוקשים....אני לא בעד לתת לתינוק להירדם בצרחות..אבל גם לא על כל ייבבה לרוץ להרים..הייתי בסרט הזה עם גאיה ולמדתי לקח
-
מי דיבר על חינוך ? אני כבר לא מנסה כלום, רק לשרוד את היום...
אני שואלת אם להרים כי הוא בוכה עם עיניים סגורות ממש ולפעמים גם על הידיים ומתעורר מיד כשמניחים אותו או אחרי כמה דקות. ולא, לישון על הידיים שלי זה לא בא בחשבון. אני מרגישה תחושות כל כך קשטת וכבדות וממש לא פרופורציונאליות. אני מרגישה שעשיתי טעות כשהבאתי עוד ילד בשלב הזה והלוואי ויכולתי לחזור אחורה ולהתחרט. כן אני יודעת, אני אמא גרועה ומליונים היו מתחלפים איתי אבל אין לי שליטה על זה.
באמת שניסיתי הכל, וגם אם אני מגיעה לאיזה הישג או התקדמות אז זה מיד חוזר אחורה. אז לא, אני לא מנסה לחנך, רק לשרוד.
-
מה זה "בשלב הזה"?.....יש לך עוד ילד אחד, לא?
אולי את צריכה פשוט עזרה? מספיק שתישני קצת, לא?.....
-
נראה לי שכדאי לך מאוד לגשת לאחות טיפת חלב או לרופא המשפחה שלך ולספר להם על התחושות שלך....
נראה שאת ממש צריכה קצת עזרה חיצונית........
-
יש לי עוד 2 ילדים.
-
אולי יש לו גזים?
ניסית לשים אותו לישון על הבטן ?
אצלי- מיכל הייתה כמו שאת אומרת....ככה היה בחודש הראשון עד ש... בגיל חודש וקצת ניסיתי לתת לה לישון על הבטן ו....
ואאאאאאאאאלה.... עשה פלאים.
מה שקצת מלחיץ זה שהיא ישנה רק
רק
רק
רק
רק
על הבטן- גם בלילה...אבל כל עוד טוב לה....
אני משגיחה ב 100 עיניים
-
גם הקטנה שלי היתה ישנה רק על הבטן
-
אני מסכימה עם עינבר.
נראה לי שהביעה פה קצת יותר עמוקה מחוסר שינה
-
מתוקה,
יש לנו ילד באותו גיל כנראה...
אני יכולה להגיד לך שגידלתי ילד אחד בשיטה של הלוחשת והוא יצא באמת לפי הספר .. והילד השני נולד לא רגוע לא ישן טוב והבנתי שפה לא יעזרו העצות של הלוחשת.. אז נתתי לו בהתחלה לישון הרבה עלי או ליידי והרדמתי אותו על הידיים ובסופו של דבר הוא יצא כזה מתוק ומקסים ולא מפונק בכלל!! ככה שכנראה שהנוכחי שלך הוא קצת יותר רגיש ומאותת לך שהוא צריך את הקירבה שלך יותר. אני מצעיה לך להניח אותו לידך ולנמנם יחד איתו (כמובן להיזהר) או ללכת איתו עם מנשא או עגלה.
בקיצור המסר שלי הוא שהלוחשת לא מתאימה לכל ילד....
מקווה שהתקופה הקשה תעבור מהר! איפה את גרה? אפשר להיפגש אם תרצי - אני גם בחופשת לידה
"..ילדיכם אינם ילדיכם
כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
באים הנה דרככם, אך לא מכם.
חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
-
יש לך עזרה במשל היום? אחה"צ כשהילדים חוזרים?