היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
השאלה שלי היא האם משאירים את הבית שממנו עוברים ללא מזוזה בכניסה? ומי שנכנס כדייר חדש שם לבד
לא יודעת מה מקובל, אבל אני לא הייתי משאיר בלי, הייתי שמה בית מזוזה פשוטה, שיהיה משהו.
אסור להשאיר בית ללא מזוזה.
תקני אחת פשוטה ותקבעו אותה במקום שלכם.
לא משאירים בלי מזוזה
מקובל לקחת,רצוי לומר כשמתקינים את המזוזות שזה 'על תנאי',ז"א שהמזוזות יוסרו כשנעזוב. אין בעיה שלא תהיה מזוזה בבית שריק. גם למשל כשמוסרים מזוזות לבדיקה,עפ"י ההלכה עד חודש אפשר להיות בלי מזוזה ועדיין זה נחשב שהיא שומרת על הבי. אגב ענבר,הייתי מוסרת את המזוזות של סבתא לבדיקה.קלף הוא חומר 'חי' שפגעי הזמן ניכרים עליו וכדאי בכלל פעם בשנה לבדוק,אז מזוזות עתיקות כאלה בוודאי שרצוי.
מקובל לקחת,רצוי לומר כשמתקינים את המזוזות שזה 'על תנאי',ז"א שהמזוזות יוסרו כשנעזוב. אין בעיה שלא תהיה מזוזה בבית שריק. גם למשל כשמוסרים מזוזות לבדיקה,עפ"י ההלכה עד חודש אפשר להיות בלי מזוזה ועדיין זה נחשב שהיא שומרת על הבי. אגב ענבר,הייתי מוסרת את המזוזות של סבתא לבדיקה.קלף הוא חומר 'חי' שפגעי הזמן ניכרים עליו וכדאי בכלל פעם בשנה לבדוק,אז מזוזות עתיקות כאלה בוודאי שרצוי.
אני לא חושבת שמשאירים בית בלי מזוזה. את יכולה לקנות בית מזוזה פשוטה ולהתקין במקום אחת שלכם נטלי
שושה - בדקנו כבר. תודה
ענו לך כבר אבל מה אכפת לי גם
עדיין לא
אני מאחלת לך שתמצאו בקרוב
ענבריופי שבדקתם,בעיני זה חשוב מאוד! ומבחינה הלכתית,בית ריק לא חייב מזוזה. גם שנכנסים יש פרק זמן מסוים שלא מחויבים במזוזה,ובזמן בדיקה,עד חודש אפשר להיות בלי מזוזה. מזוזה הכוונה לקלף,לבית מזוזה עצמו אין שום ערך....