-
גם לקטן שלי יש טוטיקוליס ואי סימטריה של הגוגולת אנחנו מטופלים בפזיוטרפיה....
-
תלתלים- מאיפה את בארץ?
אם תרצי, אוכל לארגן לך אבחון בחינם במרכז שנקרא "צעד ראשון", אם שמעת עליו.
זה בעקרון אבחון שנותנים לך תרגילים לעבוד על הטורטיקוליס. זה אבחון שבד"כ עולה כסף, אבל אם לא אכפת לך שהאבחון יהיה במסגרת קורס (שתלמידים יצפו בו) אז הוא יהיה בחינם.
אם מעניין אותך- תגידי
-
לילך- כמה זמן אתם מטפלים???יש שיפוןר???יש לו גם אסימטריה בפנים?????..
אנחנו מתחילים מחר פיזיותרפיה...
-
זה משתפר לאט לאט ,מלמדים אותך בפזיוטרפיה תרגילים לעשות לו בבית ובפעם בחודש הולכים לפזיוטרפיה ,את צריכה לראות לאיזה צד הראש נוטה ושהוא שוכב להשכיב אותו לצד השני בתמיכה של חיתול ,אני קיבלתי חוברת של תרגילים....
שיהיה בהצלחה
-
ליעל בזמנו-בגיל חודשיים בערך איבחנו טורטיקוליס- ללא אסימטריה.
הינו עד גיל שנה בערך בפיזיטרפיה עם תרגילים.
היה לה שריר בצוואר יותר קצר בצד אחד מאשר לשני
מה שגרם לה עדיפות לישון עם הראש כל פעם לאוטו צד ואז הראש התחיל להיות שטוח בצד אחד...
זה עבר
-
אז אצלנו זה לא עניין של שריר...פשוט הוא התרגל לצד אחד בלבד-ימין.
לאכול על הצד הזה,לישון על הצד הזה,להרדם עליו...הכל...
ואז הגולגולות שלו נהייתה עם נטייה לצד הזה...
התחלתי להשכיב אותו על צד שמאל,וגם שאר הפעולות,להרדים אני עדיין מרדימה על ימין,כי קשה לו על שמאל והוא מתעצבן מאד,אז אני רק מרדימה בימין ומעבירה מיד לשמאל כשהוא נרדם....
אבל מלחיץ אותי שיש לו עין קטנה ועין גדולה....זה גם מסתדר???
-
מאמי, רק עכשיו ראיתי.
אז כנראה שאבחנו לבן שלך בדיוק את מה שיש לבנים שלי.
הטורטיקוליס מטופל בעזרת פיזיותרפיה וככל שתתפסי את זה מוקדם יותר ככה זה יעבור מהר יותר
-
זה לא מפחיד עכשיו בחורף הידרותרפיה?? הוא דווקא נורא אוהב מים....
הוא בדיוק בן 3 חוד'...אני מקווה שזה מספיק מוקדם.....למי צריך לפנות שיבדוק את העיוות בפנים של העיניים???.....זה משהו שנהיה לו לאחרונה,הוא לא נולד עם זה.....
אה,ותודה על התגובה מאמי....!!
-
אנחנו התחלנו פיזיותרפיה בגיל חודשיים.
תבקשי מהרופאת ילדים שלך הפניה לנוירוכירורג ילדים וגם לאורטופד, הם אלה שמטפלים בעיוותים האלה. גם אצלי הם לא היו ככה כשנולדו, פשוט כשהם גדלו קצת הבחנתי בזה ואמרו לי אחרי הבדיקות שזה מולד.
אותנו גם הפנו לבדיקת ראייה בשביל לשלול בעייה כלשהח שנובעת מהאסימטריה.
לגבי ההידרותרפיה, בפנים ממש חם וגם המים מחוממים. אנחנו אמנם התחלנו בקיץ אבל לא הפסקנו גם עכשיו והכל בסדר, ותאמיני לי, יש שם תינוקות פיציים.
מזל טוב על ההריון!!!
-
לאא לאאאא שום הריון,זה הסרגל הישן שאיפס את עצמו חחח....
-