זה לא הזמן בכלללללל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • להריון.
    אני לא עובדת .
    אין לנו בית . אין לנו וודאות איפה נגור בקיץ אפילו.
    אוריאן קטנה עדין .
    בכלל לא "בא " לי עדיין הריון.

מצד שני הלחץ הזה שאני בחודש הבא בת 33. אם היום אכנס להריון אלד לקראת גיל 34. אז אם אמתין שנה ורק אז אכנס להריון אז הכל מגיע לגילאים יותר מבוגרים . ואני ממש ממש לא רציתי להגיע ל35. ב35 תכננתי לסגור את הבסטה כשיש לי עדר ילדים .
    איזה עדר ואיזה נעליים. ירין יצא מאוחר ממה שרציתי . אוריאן יצאה מאוחר ממה שרציתי . רציתי להיות אמא צעירה .אני יודעת שאפשר גם בגיל 40וכל הכבוד למי שרוצה ועושה ,אבל תמיד בעיני רוחי ראיתי שאני צעירה יותר.
    וזה מבאסססססססססס
    לפעמים אני מפנטזת שאני מגלה הריון בהפתעה כמו זהר או צ' , וזה מה שהחיים מתכיבים לי , אבל זה לא שאני יפשל בכוונה.
    הגיל מלחיץ אותי. החיים בנתיים מכתיבים לי תמונה שלא פינטזתי . בכל התחומים כמעט.
20 תגובות
עמוד 1
  • עוד שנה (אפילו שנתיים) לפה ולשם בד"כ זה לא קריטי.
    את לא עובדת ובדיוק בגלל זה כדאי לך קודם כל למצוא עבודה להשתקע ואז להכנס להריון.

גם לי לפעמים בא הריון (בלי קשר לגיל) - אבל צריך להסתכל על כל הפרמטרים.

לדעתי אם תכנסי בקרוב להריון את יכולה לוותר על לעבוד בתחום (אם את רוצה לוותר על לעבוד בתחום בלי קשר - אז סבבה).

יעל, אמא של 2 אפרוחים

• אנייודעת , זה ההגיון , וזה נכון לחלוטין .
    זה פשוט הגיל .רק הגיל שמלחיץ.
    ויעל - על הסבה מקצועית אני מפנטזת מאז 2009,
    וגם זו תחושת פספוס, כי לא התחלתי ללמוד כי זה פעם בשבוע יום שלם ונורא קשה למצא עבודה בהיי טק ב80 אחוז, אבל מה יצא ?בנתיים אני לא עובדת ולא לומדת והכל מתעכב לי בחיים ..
  • ווא פנינוש את כמו סיר לחץ ממי!!
  • אם את רוצה הסבה מקצועית - יאללה לכי על זה.
    בכל מקרה את לא מוצאת עבודה - אם תמצאי עבודה תחשבי אם להקפיא את זה או לוותר על העבודה או להציג את זה בתור עובדה לעבודה.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • ממי אני אכן סיר לחץ . שמעי זה לא פשוט כשאין עבודה , ומאיים עניין הבית...
    אבל אני ממש לא לחוצה על שכונה אחת !!
    שיש שתי שכונות בקרית אונו
    ועוד רדיוס גדול ברמת גן שגם מועדף ...אנחנו רגילים לרמ תגן אז זה בהחלט אופציה ..
    תקופה מבאסת ..ואני מקוה שהכל יתבהר יום אחד ותפתח לנו הדלת / המזל והכל יסתדר כבר
  • פנינוש, 33 זה גיל צעיר מאוד
  • אל תלחיצי את עצמך
  • לא הגזמת!

• מאמי קבלי קודם כל חיבוק ענק ענק

• אני יכולה לספר לך שבחודש הראשון שנכנסתי להריון בדיוק מצאתי עבודה
    גיליתי את ההריון אחרי שבועיים בעבודה החדשה, וזה אחרי 4 שנים שאני בבית....
    אבל זה ממש לא הפריע לי וככה המשכתי.
    ובנוסף שהייתי באותו הריון בחודש שביעי מצאנו את הדירה שרצינו ועד חודש תשיעי
    רק ארזתי ארגזים

עברנו ממש צמוד ללידה....

היה לא קל בכלל אבלללל מה שאני מנסה לומר שתוכניות לחוד ומציאות לחוד,
    כל הריון זו ברכה ולכי תדעי לפעמים הכל מסתדר "עקום..." אבל מסתדר

אני סיימתי לתכנן.... אולי כדי לזרום, יש הפתעות בחיים

בהצלחה!
  • מאמי, מי שישמע מה שכתבת בלי לדעת את גילך יחשוב שאת מינימום בת 50...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• מסכימה עם כל מה שכתבו מעליי
    פייס: ortal_hori
  • אני בת 36 ורק לא מזמן ילדתי את יהב שזה היה השאיפות שלי מזמן ויש בי רצון לעוד כן ולא באמת אין לנו מקום בבית ואין לנו כסף לילד שלישי וזה לא נכון שיהל מביא מזל כי אם משכורת 4000 אי אפשר באמת לחיות ותכלס הרבה מעסיקים פה בארץ זונוXXXXX שלא מתחשבים באמהות.
    יש לך עו זמן ממי תורידי את הלחץ כי בלחץ לא קורה כלום א' וב' כדאי בחלט למצוא קודם עבודה ולעבודה לפחות חצי שנה כי אם לא עובדים חצי שנה מותר לפטר ואז שוב סרט למצוא וכו. תמתיני עוד טיפה ותורידי את כל הלחץ ומהר יש לך שני ילדים מקסימים זה לא שאין לך כלום ואת בלחץ
  • מנסה לדמיין אותך רצה ובעיקבותייך שעון ענק עם מחוגים ענקיים ומאיים
  • אין ספק שלהריון של אדר לא הייתי נכנסת לעולם משיקולים "רציונליים" כמו כסף עבודה דירה...
    אבל איזה כיף שתוכניות לחוד ומציאות לחוד!!!!
    מסכימה אתך- מהבחינה הזאת יותר היה קל לקבל הריון שלא היה מתוכנן מאשר ממש לתכנן אותו...
    בקיצור אני מאחלת לך שתיקלטי בטעות...

[
    [
  • הי מאמי 

• חמותי ז"ל נכנסה להריון אחרון בגיל 40 בדיוק

בגיל 55 הבת הכי קטנה הייתה בת 15 , הגדולים יצאו מהבית אבל הקטנים עדיין היו בבית
    נכון הריון בגיל מאוחר זה קשה אבל יש לזה גם יתרונות
    היא רק הייתה מבשלת והבנות היו עושות את כל עבודות הבית
    היו יושבות איתה , יוצאות איתה לסידורים
    ועוד.. ועוד...
    נכון יש כאלה שמעדיפים בגיל כזה לנוח כשכל הגוזלים יצאו מהבית אבל היא אהבה שהבית היה מלא חיים !

נקודה למחשבה
  • טוב אני רואה שאני בדעת מיעוט פה. אמנם אני מסכימה שגיל 33 זה לא מאוחר! אחותי אגב בגילך ויש לה רק אחד בן שנה וההבלה הזו בשנטי
  • אני לא יודעת אם זה יעודד אותך ,
    אבל לי כבר יש שלושה ילדים , אין לנו בית משלנו וגם קשה לי לראות את זה באופק, לגבי עבודה אני מסודרת אבל בעלי לא וזה מאוד קשה כי המשכורת שלי לא בשמים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה