הפסקת הנקה בגיל חודשיים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,

לאחר חודשיים של הנקה (תוך מאבק ממושך לא לוותר) החלטתי לטובת כל המשפחה וגם לטובתי להפסיק להניק. לצערי אין לי את הכוחות הנפשיים והפיזיים לכך ואני מתייסרת על זה אבל לא נותרה לי ברירה. כנראה שעדיפה לילדיי אמא סבלנית ומאושרת מאשר אמא עצבנית ועייפה. אשמח לקבל הדרכה ממי שיודעת כיצד עלי לעשות זאת. אני יודעת שחשוב להפסיק בהדרגה אבל אשמח להדרכה יותר מפורטת. אציין שהיא כבר מקבלת בקבוק מטרנה פעם ביום באופן קבוע מזה כשבוע אז היא לא סרבנית בקבוק, אבל עם זאת בקושי מגיעה לכמות של שישים. משקלה תקין לחלוטין. אשמח גם סתם לחיזוקים ולחיבוקים כי באמת נורא נורא קשה לי לעמוד בהחלטה שקיבלתי ואני כל שניה משנה את דעתי, למרות שאין ספק שזו ההחלטה הנכונה והאחראית ביותר לכולנו כי כבר ממש הגעתי לשפל מבחינה רגשית.

תודה!!!
15 תגובות
עמוד 1
  • אין אמא שמניקה ואין לה את הלבטים והתחושות הקשות האלה, המחשבות וייסורי המצפון
    וגם אני הייתי בסרט הזה עם גאיה וינאי כשהפסקתי אחרי4 או 5 חודשים
    עושים את כל המאמצים- אם צריך יועצת הנקה, ואם צריך לישון יותר ולאכול יותר ולקחת תוספים ולא לוותר
    אבל אחרי הכל, בסופו של יום לי חשוב גם ילד שבע, רגוע ועם כל הכבוד, גם צ'אבי..לא יכולה לחשוב שהילד שלי לא עלה חודשיים במשקל בגלל שהחלב שלי לא הספיק לו
    אז בצער רב גם אני אחרי 4 חודשים הפסקתי בהדרגה עם שאיבות ושילבתי והפלא ופלא..ינאי עלה ועלה ועלה יפה מאוד! וזה היה האינדיקציה שלי שפעלתי נכון והוא היה מתוסכל כי לא קיבל מספיק!
    אז שזה מה שינחה אותך, הטוב של הילד.גם חודשיים לא בא ברגל והתינוק קיבל מהחלב שלך המון
    יש מטרנות יש סימילאק אפשר גם לשלב עם שאיבות או הנקה פעמיים ביום או בלילה או לא יודעת..כל אחת מה שנוח לה..
    בהצלחה ואל תרגישי עם זה רע...

• פייס: ortal_hori
  • תמיד זה קשה להפסיק להניק. גם אם הנקת שנתיים. אני שאבתי לבן שלי חצי שנה בעבודה וביום שהפסקתי לשאוב הסתובבתי בדיכאון בעבודה. ואפילו לא הפסקתי להניק! רק לשאוב!
    אני מאוד תומכת בך במידה וזה גוזל ממך את הכוחות נפש בטיפול בתינוק. זה לא כ"כ שווה את זה בעייני. כמו שאת אומרת עדיף שתהיי אמא רגועה והילד יגדל שבע. בגדול - כל פעם ותרי על הנקה אחת ותחליפי אותה בבקבוק. אחרי יומיים שלשה אם הכל סבבה תמשיכי שוב להוריד עוד הנקה וכן הלאה. אם מתפתח גודש תשאבי אבל רק כדי להקל על הגודש ולא יותר מזה. כמובן מה שיוצא תתני בבקבוק במקום מטרנה באחת הפעמים...
  • אני מבינה אותך
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן

• וואו נגה תסלחי לי אבל מה שכתבת עכשיו פשוט גאוני

• I LIKE you Noga !!
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי לא לכם הגיגיהם..."

• כ"כ נכון
  • צ' - הוצאת לי א תהמילים מהפה!! בדיוק כתבתי את המשפט הזה לחברה שלי באי מייל... מדכא מדכא מדכא :-(((
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי לא לכם הגיגיהם..."

• את כבר חוזרת? החופשה שלך בתשלום תכף נגמרת. וכאילו ילדת אתמול
  • יש לי עוד חודש בערך... אבל כל משפחתון שאני הולכת לראות אני יוצאת ממנו בבכי... איזו הרגשה נוראה!
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי לא לכם הגיגיהם..."

• את לא גרה קרוב לגלי?

• מי אני? לא מה פתאום - אני גרה בצד השני של הארץ בערך... טוב לא נעים נדחפנו פה לשרשור של הבחורה הנחמדה. מסכנה היא תתעורר בבוקר ותראה שהשתלטנו לה על השרשור. נוגע אני גרה באיזור קדימה-צורן...
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי לא לכם הגיגיהם..."

• יואווו איזה מצחיקות אתן
    פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה