היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נעים לי מאוד לקרוא את התגובות המעודדות שלכן והאכפתיות אחת לשנייה, אני חייבת להגיד שזה מחמם את הלב. בתקופה כזו של לחץ נפשי כבד לעיתים מנשוא מעודד שיש כאן אתכן כתף וירטואלית לבכות עליה ולהתנחם על ידה, אני ובעלי מנסים להרות שנתיים וחצי לאחרונה עלינו על הבעייה, בעלי סובל מתסמונת קליינפטר מה שאומר שאין תאי זרע בזירמה, כעת מטופל באורולוגיה שיבא תל השומר ע"י זריקות פרגניל זאת בשאיפה שיוכלו לנתח אותו בחודשים הקרובים בשאיפה להוציא דגימה של זרע מהאשך ולהפרות אותו עם הביצית שלי. לומר שאני לא חוששת יהייה שקר גס מצידי אני מבועתת מרגע הניתוח, מאותו הרגע שבו אנו נדע האם נזכה לילד משלנו או שמא נצטרך להשתמש בזרע תורם. זו בננות לעת עתה זהו הסיפור שלי אני מבטיחה לעדכן בהמשך התהליך, בברכה, המשך יום מדהים (-:
באהבה JESI
10 תגובות
עמוד 1
היי ג'סי ברוכה המצטרפת שיהיה מה זה בהצלחה נחזיק לך לבשורות טובות תחזיקי מעמד יקירתי הדרך לא קלה אך כולן אומרות שזה שווה את כל המאמץ (טרם יודעת ) לפחות יודעים מה הסיבה זה כל כך מקל לעיתים מהלא נודע. עדכני אותנו.
היי ריידס תודה רבה על קבלת הפנים החמימה והתומכה, אני מאחלת לכל בנות הפורום ובנות ישראל שהדרך להשגת היריון תקין ובידיים מלאות תסתיים במהרה, אמן!!!!
אני בטוחה שקשה לך אבל חשוב שתיהיי לצד בעלך ותחזקי אותו הוא בטח מאד מתוסכל....
תדעי שבימינו הטכנולוגיה עוברת את כל המכשולים ובע״ה כולנו נחזיק בסוף תינוק משלנו
היי ג׳סי וברוכה הבאה! למזלנו הטיפולים מאוד השתכללו ויש פתרון כמעט לכל בעיה ומה שבאמת חשוב זה שעלו עליה. מחזיקה לך ולבעלך אצבעות שהכל יעבור בשלום ובהצלחה! צריך רק זרע אחד חזק שיביא לכם את הבייבי. האורולוגיה בשיבא נחשבת מצויינת למיטב ידיעתי כך שאתם בידיים טובות. אנחנו נפגשנו עם יגאל מדג׳ר ברמת אביב אבל הוא עובד בשיבא והוא אחד המעולים!
היי חמודה, גם אני מחזיקה לך אצבעות שהניתוח בעזרת ה' יצליח, ובלי שתשימי לב הזמן יעבור כ"כ מהר- ותזכו ליד משלכם :) תשמרי על האופטימיות! ותחזקי את בעלך תעדכני אותנו, לילה טוב
ג׳סי בהצלחה !!!
ההצלחה מתחילה באמונה ! בה-צ-ל-ח-ה אורטל
היי ג'סי, מאחלת לכם מלא מלא הצלחה ושהדרך ל תהייה הכי קצרה וקלה שאפשר
אנחנו תמיד כאן בשבילך
ברוכה הבאה לשהות קצרצרה!!!! שיהיה המון בהצלחה, מחזיקה לכם מלא
ברוכה הבאה לשהות קצרצרהההההה מקווה שהניתוח יעבור בשלום ותוכלו להרות מהזרע של בן זוגך
היי ג'סי! קודם כל ברוכה הבאה... אני מאחלת לך שהדרך להגשמת החלום שלך (של כולנו) תהיי קצרה מאוד בנתיים אחזיק אצבעות שהניתוח של בעלך יעבור במהרה וכמובן בהצלחה אמה