דימומים וירידת בטא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר ישי שלום רב,

בטא לאחר החזרת מוקפאים (3 ) 775, לאחר הכפלה 1651.

מיום ה 5 לאחר ההחזרה החלו דימומים, למרות הדימומים הייתה בטא יפה והכפלה.

ביום חמישי האחרון החלו הדימומים להתגבר מעט, נסעתי ישירות למיון שם עשו בדיקה אך לא ממש היה ניתן לראות משהו, הרופא רק אמר שיש היריון אך לא ניתן לראות את מצבו. קיבלתי זריקה לתמיכה ושלחו אותי למנוחה בבית

במוצ"ש שוב החלו דימומים והגעתי שוב למיון. שם הרופא אמן שהוא רואה שק קטנטן
    מאוד. אבל בגלל הבטא הגבוהה הוא ציפה ליותר.
    הוא הסביר לי שיכול להיות שמדובר בהיריון שלא מתפתח או בהיריון מחוץ לרחם.ורק לאחר בדיקת בטא יהיה ניתן לדעת.
    הבטא ירדה היום ל 480 ואז כבר נאמר לי להפסיק את התמיכה, לבדוק כל מס' ימים ירידת בטא עד שהיא תגיע ל 0.
    כמו כן, קיבלתי זריקת אנטי די. (סוג הדם שלי שלילי).

האם יכול להיות שהייתי אמורה לקבל טיפול מסוג אחר בגלל סוג הדם שלי?
    מה הסיבה שהבטא הייתה כ"כ גבוהה והיא ירדה ככה?
    האם יכול להיות שהתמיכה לא הספיקה?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    הטיפול שקבלת נשמע לי סביר. הריון מפסיק להתפתח , בד"כ, בגלל שהוא לא תקין , ללא קשר לתמיכה. לסוג הדם אין קשר

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה