טוב עכשיו אפשר לעשות פוווו וגדול ! בן פורת יוסף - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מי שמכיר אותי יודע שעברתי דרך ולא קלה וברוך ה׳ אני כאן אז כל אחת בוודאות תגיע ותשיג הריון בעזרת ה׳
פתחתי פתח לקדוש ברוך הוא והוא פתח לי דלת ענקית אז רק האמונה עוזרת ותקווה גדולה גם אם מתייאשים תמיד יש את חודש הבא !
אוהבת . אורטל
20 תגובות
עמוד 1
מאמייייייי איזה פוווו כייפי וכמה חיכינו לו המשך היריון מצ׳עמם ותקין
כמה שחיכינו לפוווווווווו הזה!!!!!
שמשיך תקין וקל ל-9 חודשים משעממים!!!
נשיקות! " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
שואפתתתתתתתת - מאמי מאושרת בשבילך יש יש יש.... שיהיה המשך הריון תקין ומשעמם!!!!
נשיקות !!!!
מזל טוב...
שיהיה קל ותקין
תודה רבה לכולן !
ההצלחה מתחילה באמונה ! בה-צ-ל-ח-ה אורטל
איזו חתימה!!!!! תתחדשי מותק.... מאחלת לך שההריון יעבור בקלות ובסוף תקבלי מתנה ענקית על כל מה שעברת! מאחלת לך המון אושר ואהבה והתחדשות ובריאות והכי חשוב שתמיד תהיי מוקפת במשפחה וחברים תומכים ואוהבים! אני גאה בך!! נשיקות
אורטלי יקרתי, המון מזל טוב, מגיע לך ובגדול, אני כ"כ שמחה בשבילך בעזרת ה' שיהיה לך הריון קל ותקין ומדהים!!! מאחלת לך את כל מה שאת מאחלת לעצמך ויותר! אני אדבר איתך מחר נשיקות
תודה תודה חברותיי המהממות
היי אורטל.. אני עוד זוכרת אותך מהפורום הישן.. בפעם שבישרת לנו על ההריון הראשון..ואיך סיפרת לבעלך..וואי כמה זמן עבר מאז..מפחיד!!!! השעון הביולוגי דופק..חחח בכל אופן אני לא מעורבת כ"כ במה שקרה לך מאז.. זוכרת פחות או יותר הייתי שמחה לשמוע מה עשיתם מאז? זה הפריה / הזרעה...???
הכי חשוב זה שבעז"ה תזכי להריון תקין מלא בריא והכי חשוב לידה קלה כתרנגולת!!!
רחלי.
היי רחלי
אחרי שהסירו לי חצוצרה בעקבות ההריון החוץ רחמי גיליתי שגם החצוצרה השניה סתומה כלומר חסימה דו צדדית התחלתי בטיפולי ivf שצלחו בלי עין הרע !
תודה רבה ובהצלחה מאמוש ההצלחה מתחילה באמונה ! בה-צ-ל-ח-ה אורטל
איזה כייף לראות את הפווווווו שלך ... שיהיה לך הכי משעמם שיכול להיות אבל הכי הכי כייף ,תהני תהני תהני !!!!
איזה כייף לשמוע
תתחדשי על הסרגל ומזזזזזל טוב !!!!!!!!!
מתוקה שיהיה בשעה טובה. מאחלת לך הריון קל ומשעמם.
מזל טוב
קולולולולולולוווווווו!!!!!!!!
איזה אושר!!!!!!!!!!
בעזרת ה׳ אצל כולן עוד החודששששששש
מאמי!! כמה אני שמחה בשבילךך...איזה אושר בע"ה בידים מלאות ומאושרות
אמה
אורטלי ממי.. איזה כיף לשמוע!!! שיהיה לך המון מזל טוב והנאה מירבית מההריון עצמו וכמובן עם מה שהוא מביא איתו.. מגיע לך כל כך כבר אחרי כל הדרך הזו שעברת!! מאחלת לך רק טוב.. :) שרית
me
מזלללל טובבבב בשעה טובה באמת מגיע לך אחרי כל מה שעברת מחזק לראות שזה אכן מגיע לכולן בסוף! שיהיה תקין ומהנה ותמשיכי לעדכן!!