אחרי המשבר של אתמול- מעדכנת. וכמה שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמה מילים למי שלא קראה- אמילי ביומיים האחרונים מסרבת לציצי, ואני על סף ייאוש.

אז ככה:

אתמול בלילה אכלה ציצי, גם היום בבוקר אכלה ציצי.

בצהריים אכלה גם קצת ציצי, לא השלמתי עם תמ"ל כדי לראות אולי אכלה מספיק.

כמובן שאחרי שעה וחצי הייתה רעבה שוב, ו מהארוחה של 5 וחצי, והארוחה האחרונה לפני השינה לא הסכיצה לציצי, צרחות אימים ולא הסכימה אפילו להתחבר לשניה. אכלה 140-160 סימילאק..
6 תגובות
עמוד 1
  • מאמי, קודם שולחת לך מלאן חיבוקים וחיזוקים

• לגבי הדייסות-

מאיזה סיבות יכולים לא להמליץ לתת דייסה?

ואם אני כן נותנת דייסה, אז צריך לתת אותה בפטמה גדולה יותר כי היא סמיכה יותר?

האם מדייסה מעלים יותר במשקל?
  • ענית לעצמך בשורה שלישית
    כן
    וכן
  • מאמי
    קודם כל בלי לחץ
    גם לאמילי שלי היה משבר ציצי, והיא לא רצתה לינוק.
    התעקשתי קצת וזה עבר לה.
    כנראה שיש שלב בחלק מהילדים מנסים לשנות הרגלים בכוח.
    אל תוותרי, תני לה אפילו במנות "קטנות", כמה שלוקים כל שעה. ככה היא תתרגל בחזרה לציצי.
    לגבי הדייסות,כן בהחלט צריך להגדיל פטמה אם זה מבקבוק, אפשר לנסות להסמיך ולתת בכפית. אני היתי מבשלת לבד את הדייסות, אמנם אמילי לא אהבה אותן אבל אוריקי היה טורף את הדייסות בגיל 4.5 - 5 חודשים. היא בכלל אף פעם לא טעם תמ"ל ולא דייסה קנוייה.
    כמובן שאם את מרגישה עייפות, או דכאון, עדיף להוסיף פעם אחד תמ"ל לא יקרה כלום.

כמה שאלות אליך - החלפת סבון? קרם גוף? שימי לב לאוכל שאת אוכלת, לפעמים יש ריח בגוף מאוכל. תנסי לאכול שום (להוסיף בתור תבלין לאוכל שלך) - אומרים שתינוקות אוהבים לינוק אחרי אכילת שום
    [

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה