זירוז דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, השבוע הוזמנתי לעשות זירוז אני בשבוע 41+++אז כך שאין ברירה כברכמה כואב הזירוז?מי תוכל לנחם אותי קצת..אני מתה מפחדדד

נטלי
6 תגובות
עמוד 1
  • בלידה שלישית בשבוע 41 עשו לי זירוז, מאוד הפחידו אותי מזה, והייתה לי לידה מדהימה 3 שעות וחצי מרגע התחלת הזירוז הייתי אחרי , מאחלת גם לך לידה קלה ומהירה וידיים מלאות
  • לי עשו זירוז בעזרת נר פי גי, זה לא כואב מחדירים את הנר לנרתיק וזה גורם לצירים.. תוך 24 שעות הייתי אחרי

• תודה נשמה..זה היה לך בלידה ראשונה?

נטלי
  • לידה ראשונה כן

• תלוי איזה...
    אם יתנו לך פיטוצין שזה זירוז בעירוי שבעצם מגביר את הצירים, אפשר לקחת אותו במקביל לאפידורל ואז זה בהחלט נסבל...
    לגבי שאר סוגי זירוזים אני מניחה שבנות אחרות יוכלו לענות כי אני לא עברתי משהו אחר...
    בכל מקרה, מאחלת לך שהלידה תתחיל מבלי שיהיה צורך בזירוז
  • תודה נשמה..זה היה לך בלידה ראשונה?

נטלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה