הזירוז.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי יודעת האם את הזירוז מקבלים בחדר לידה או מאשפזים במחלקה?כי זה יכול לקחת שעות לא? איפה אני יהיה שיתנו לי את מהזירוז?מודאגת

נטלי
3 תגובות
עמוד 1
  • איזה זירוז את מקבלת?
  • אם תיקבלי פיטוצין- זה רק בחדר לידה. קיבלתי פיטוצין (לא הייתה לי שום התקדמות) וילדתי אחרי 8 שעות. אבל, לפעמים זה כן לוקח המון זמן- אפילו ימים.
    אם הזירוז הוא בלון או משהו כזה לא בטוח שזה יהיה בחדר לידה אפשרי גם במחלקה.
  • כמו שכתבו לך למעלה- תלוי איזה זירוז תקבלי.
    בלידה הראשונה עשו לי סטריפינג בגלל שלא הרגשתי תנועות עובר מהבוקר- כבר הגעתי לשבוע 40 והרופא לא חשש לעשות את הזירוז במיון יולדות באיכילוב.
    בלידה השנייה נעצרו לי הצירים למשך מספר שעות אחרי שקיבלתי אפידורל והפתיחה נשארה גם היא אותו דבר- פתיחה של שלוש. הייתי מן הסתם כבר בחדר לידה ושם קיבלתי את הפיטוצין באנפוזיה.
    בהצלחה ולידה תקינה!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה