מבצעים על טיטולים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי יודעת על מבצע כלשהו? צריך לחדש את המלאי..........
13 תגובות
עמוד 1
  • ביינות ביתן יש פמפרס ב40 ש"ח. סביר...

• עכשיו קניתי בשופרסל דיל
    טיטולים 3 ב- 100 של טיטולים!
    הם מעולים!!

• אתמול בדקתי בכל האתרים שמשם אני קונה, אין מבצעים. אבל 40 ש"ח זה סביר בשביל פמפרס

• היה מבצע בסופר פראם 3 טיטולים של טיטולים ב90 ש"ח
    כרגע לא שמעתי על מצבע כלשהו

• יאו יסמין, עד מתי המבצע????
    אני קונה טיטולים!

• ביש יש 50% הנחה על טיטולים פרימיום (אבל נדמה לי שזה למי שיש כרטיס אשראי שלהם).

ביד יצחק - יינות ביתן- ראיתי פמפרס והאגיס ב39.90 ש"ח.

רותי
  • ויקי בחייאתתתת שימי לי לינקים של האתרים שאת קונה בהם. עכשיו שגם לי יש 2 ילדים עם חיתולים אני רואה כמה זה נזקקק לכיס.
    קניתי באמת ב40 ש"ח פמפרס - 3 חבילות. ו3 חבילות של פמפרס NB שעלו לי כל אחת 35 שזה די סביר. ועוד בסופר פארם קניתי! ביינות ביתן אותה חבילה בדיוק עלתה 50 שקל!
  • בעלי קנה אתמול טיטולים פרימיום 3 ב-100 ש"ח אצל רמי לוי.

אני מקווה שאני אסתדר עם "טיטולים" - תמיד קניתי פאמפרס או האגיס..

• דווקא הם מעולים
    אנחנו מהלידה איתם!

• אנחנו גם קונים טיטולים
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • בדרך כלל אני מזמינה מפה http://www.shufersal.co.il/yashir/ פשוט תרשמי פמפרס בחיפוש.
    עכשיו יש להם מבצע פחות משתלם, יוצא 45 שקל לחבילה, לרוב המבצעים שלהם שווים יותר.
    (אל תבהלי מהמחיר שרשום שם כי מדובר באריזה כפולה)

• אבל יש גם דמי משלוח זה עדיין יוצא שווה?

• תראי, כשיש מבצע שווה, אני מזמינה בכמויות, ככה שזה עדיין יוצא ממש שווה. על הדרך אני גם מזמינה עוד דברים הביתה, יש להם המון מבצעים שווים גם על מטרנה וסימילאק.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה