סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי 2 שאלות שמעניינת אותי מאוד והשאלה הראשונה היא:
    אם הגננת, מורה נותנת לילדים משימה שזה יותר נכון משימה להורים לדוגמא: בגן של ליה הגננת ביקשה להזמין 4 ילדים מהגן לארוחת בריאות (ארוחת ערב) ולעשות אם הילדים ממש את הארוחה דהיינו: לשתף את הילדים ממש בהכנות לארוחה אנחנו עשינו הזמנו 4 חברות של ליה מהגן סחטו מיץ תפוזים, כל ילדה חתכה לעצמה את הירקות כמובן בסכין חד פעמי, ערכו את השולחן ביחד בקיצור עשיתי להם גם יצירה יפה תיק ספר והכנו גם קינוח.
    או לדוגמה להכין פרח ממוחזר או כל מיני דברים.
    בקיצור האם אתם מבצעות את התפקידים של הגננת מורה או מתעלמות.
    השאלה השניה היא:
    כשהגננת/מורה מבקשת ממכם ההורים להביא משהו לגן למסיבה/פעילות האם אתם מביאים הכל או רק חלק ולמה אני שואלת כי אצלי שהגננת מבקשת להביא משהו זה רשימת קניות כאילו הבת שלי היא היחידה בגן ולפעמים אני מרגישה שמנצלים אותי בגלל שהיא יודעת שאני עושה הכל בשביל הילדים שלי.
    ולשאלה הראשונה אני מבצעת את כל התפקידים הכל בשביל הילדים, אז אתמול איזה אמא אומרת לי ביצעת את המשימה של הארוחה עניתי לה שכן אז היא אומרת לי מאיפה יש לך תמיד זמן לדברים האלה, טוב את אוהבת את השטויות האלה. האמת שכן.
    תודה לעונות וסליחה על האורך.
    רחל

11 תגובות
עמוד 1
  • לא ממש הבנתי
  • עדי בוקר טוב
    כבר ביררתי בגלל זה אני מרגישה שהיא מנצלת אותי אני רואה בכל מסיבה כבר כמה שנים מה כל אחד מביא וזה לא מקמצנות כי אני מביאה בסוף מה שהיא ביקשה אבל זה מרגיז אותי ואמרתי לה פעם מה אני צריכה להביא יותר מכל הגן אז התשובה שלה עליך אני סומכת תודה באמת שלא תסמוך נמאס לי לממן גן שלם.

• דבר ראשון כל הכבוד על השקעה
  • מזה עלייך אני סומכת
  • עדיין לא קיבלנו משימות מורכבות מהגן
    וגם מה שמבקשים לאירועים זה סביר ולכולם אותו דבר (לי לפחות כמו לכולם, אולי יש מישהי שמקבלת יותר, אני לא יודעת). ואני נחשבת בין המשקיעניות. אם צריך עזרה יבקשו ממני. יודעים שאני שמה את הילדים לפני עבודה ותעסוקה אחרת.
    היום הולדת של מיכל היה הראשון בגן וההגננת כנראה לא בדיוק חישבה את כמויות האוכלשצריך ונתנה לי רשימה שתספיק ל 3 גנים בערך. אז הבאתי רק חלק ואמרתי לה שלדעתי היא רשמה יותר מדי. היא קיבלה את זה טוב. במיוחד שממה שהבאתי עוד נשאר מלא.

• רחל ברוכה השבה
  • אני כן מבצעת משימות שהגננת נותנת להורים, ובאמת שמתי לב שיש הורים שעושים ויש כאלה שלא
    בעיה של אלא שלא - הם פוגעים / מאכזבים את הילד שלהם יותר מכל דבר אחר...
    לגבי דברים להביא - לא קיבלנו משהו חריג.
  • רינת בדיוק ככה
    אני שואלת אמהות אחרות שהן חברות שלי מה קבלת חד פעמי הוא בקבוק שתיה
    ואני רשימה מפה להודעה חדשה 2 מזה ו-2 מזה כאילו מה ראית אותנו מיליונרים יש לי יותר מאחרים ולא ידעתי, באמת שאין לי בעיה להביא אבל בטעם לא קניות שכולם מביאים באיזה 20 שקל ואני צריכה תמיד להביא באיזה 100 ויותר זה מרגיז.
    אפרופו ששאלתי את הגננת למה אני צריכה להביא יותר תמיד אז אביאל עמד לידי ושמע.
    היום בבוקר אביאל בא לידי ביציאה אמא את יודעת למה בגן של ליה תמיד את צריכה להביא יותר דברים כי ליה אומרת לגננת אמא שלי יודעת להדפיס אמא שלי יודעת ככה אמא שלי ואמא שלי ובגלל זה את כל הזמן מקבלת לצלם לגן, להקליד לגן דברים, לקנות לגן רק בגלל ליה הזאת ואז או פונה לליה ואומר לה תפסיקי להעביד את אמא קשה תגידי לגננת שאמא שלך לא יודעת כלום.
    אני שמעתי אותם ואני צוחקת או כל הזמן דואג לי.

• גם אני מקבלת משימות מדי פעם....אבל עושה הכל....בשביל הילדים לא אכפת לי להיות פרייארית קצת
    פייס: ortal_hori
  • עד עכשיו האמת היא שלא קיבלנו משימות כאלו אבל לפני כשבועיים, מיוזמתנו, הזמנתי הביתה 4 חברים של גל, בעלי העסיק אותם ואני הכנתי פיצה
  • רחל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה