בוקר טוב בנותתתת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא יודעת אם זה אמיתי אבל השמש זורחת ונכנסת מהחלון- אוטומטית עלה לי חיוך.
    אני ידועה בתור ״בחורה אפלה״ שאוהבת גשם, חורף וחושך אבל שבוע וחצי רצופים זה יותר מדי- מסכנים הילדים..היה לי מצב רוח מגעיל ביומיים האחרונים ועכשיו יש לי את מי להאשים חחח

בנות אני אמורה לחזור לעבודה עוד שבועיים וברור לי שאני לא עושה את זה- אני מאריכה אבל מתכוונת לחפש עבודה חדשה כי העבודה שלי בשעות מטורפות- 8-19 כל יום+ פעם בשבוע תורנות 10-21, אני מרגישה אבודה כמו אחרי צבא כי מצד אחד משרה מלאה תכניס לי מספיק כסף שיאפשר לי לשלם מטפלת לילדים+ הוצאות בבית אבל זה אומר שאני לא אראה אותם ואין מצב שאתן למישהו אחר לגדל לי את הילדים, אני אמות בלעדיהם.
    מצד שני- משרה של ״ראש קטן״ ואחוז משרה נמוך לא יכסה לי אפילו את המטפלת אז מה עשיתי בזה?
    עצות? רעיונות? חיבוקים???

6 תגובות
עמוד 1
  • למה שלא תחפשי משהו מ 8 עד 3-4???
    זה סבבה מבחינת השעות ואני חושבת שכן יכסה לך פעוטונים/ מטפלת.. אבל כמובן שלא ישאר מזה יותר מידי... זאת הסיבה שנשארתי בבית

• כמו שאת רואה, הם כמעט בני שנה ואני עשיין בבית איתם.

• תנסי כמו שאמרו לך לחפש משרה מ8-16

שולחת לך ים של

• אם תצליחי לפענח את הנוסחא תודעי לי?...

• מבינה אותך. כמו שכתבו לך כאן המשרות שמציאים זה עד 17 או 18. מאוד קשה למצוא עבודה עד 15 או 16, אני לא מצאתי. לא הייתה לי ברירה ואני עובדת בעבודה כזו שיש ימים שאני לא רואה את הילד כי אני במשמרת ערב מ 16 ועד 12 בלילה. אני כבר ככה שנתיים ועדיין לא יכולה להתרגל ומתגעגעת .אבל לא הייתה לי ברירה. עכשיו עם הילד השני אני אצתרך לחזור לעבודה הזו שוב כי אין לי ברירה...אבל אני אתחיל לחפש משהו אחר בתקווה שיהיה לי יותר מזל מפעם שעברה
  • וואי עינב אני באותו מצב כמו שלך.... וגם אני באר שבעית וכידוע פה זה או לעבוד במוקד שירות כלשהו כי אין יותר מדיי אופציות או באמת להשאר במקום הנוכחי ולעבוד 9 שעות ויותר ואין מצב שאני יעזוב את הנסיך שלי לכל כך הרבה שעות
    קיצר סמטוחה אחת גדולה!!!!!!!!!
    אני כבר חשבתי על להתפטר ולחתום בלשכה ואז לחפש עבודה, אבל מי מבטיח שאחר כך אני יימצא משהו "נורמאלי"

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה