אם כבר נטלי פתחה את הנושא...אשמח ליעוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אתן קצת רקע למי שלא מכירה אותי,
    כשתהילה הייתה בת שנה וחצי התגרשתי מאבא שלה שהיה איתה בקשר רופף
    כשתהילה הייתה בת שנתיים ו4 חודשים הכרתי את בעלי הנוכחי ואז אבא של תהילה האידיוט החליט להעניש אותה כי התחתנתי וניתק איתה קשר לשנה( לא שמענו ממנו בכלל)
    לפני כשנה( קצת פחות) הוא חזר לחיים שלה דרך מרכז קשר, עד אז היא הייתה מתיחסת לחנן כאבא כי הוא גידל אותה, ברגע שהגרוש שלי התחיל להפגש איתה הוא עשה לה שטיפת מוח שחנן לא אבא שלה ושהוא לא אוהב אותה,ושיום אחד הוא יעזוב אותה וכו׳ ואז תהילה הגיבה באותה צורה שהבת של נטלי הגיבה!
    הפקידת סעד הצדיקה אותו כי הוא האבא האמיתי וחשוב שהילדה תדע מי אבא שלה
    הסברתי לתהילה שהוא באמת האבא שלה ושחנן אבא חורג כי הוא מגדל אותה,
    במשך השנה האחרונה הגרוש שלי היה מחסיר להרבה מפגשים עם הילדה, והיה מערער לה את הביטחון, כיום כבר חודשיים הוא לא בא, לפי מקורות שלי אני יודעת שהוא עזב את הארץ,חזר לשוודיה,עובד שם ולא מתכוון לחזור אבל בכל זאת הוא מרשה לעצמו להתקשר לילדה לגן ולומר לה שהוא אוהב אותה ושהוא רוצה לבוא ושאני לא מסכימה לו! חוצפן! תהילה אמרה לו שאמא אמרה שהיא מסכימה לה לראות אותו ושהוא מבולבל( ככה הסברתי לה) כל פעם שהוא מתקשר הוא ממלא לה את הראש והמצב רוח שלה משתנה,היא נורא סגורה בקשר אליו ולא ממש רוצה לשתף אותי אבל מידי פעם היא פולטת: אבל פאפא אמר שחנן לא אבא שלי/ שחנן לא אוהב אותי/ לא מגדל אותי/ שהוא יקח אותי לבית שלו ואני לא רוצה לגור איתו וכו׳
    הבנתן את הרעיון, אני כמובן כל הזמן מסבירה לה שאנחנו לעולם לא ניפרד, ושחנן אוהב אותה ושהוא כמו אבא אז יש מצבים כמו אתמול שהיא ממש משחקת איתו, משתוללת מחבקת ומנשקת אותו וקוראת לו חתיך שלי ויש מצבים שהיא מרוחקת ממנו בדרך כלל זה אחרי שיחות איתו ואז אני שוב נכנסת איתה לחדר ואנחנו מנהלות שיחת בנות,
    לצערי הוא אבא שלה ואני לא יכולה למנוע ממנה לדבר איתו אבל אני ממש מבינה את נטלי וגם לי בא לחנוק אותו,
    זהו, הוצאתי את זה!

21 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שאת פועלת נכון..
    חשוב שתהיה דמות יציבה שהילד יוכל לסמוך עליה...(מי כמוני יודעת
  • אל תגידי לה שלעולם לא ניפרד.
    זו הבטחה שאין לה בסיס כי את לא יכולה לדעת מה יקרה.
    תגידי לה את האמת הפשוטה- אני אוהבת אותך, חנן אוהב אותך, אנחנו משפחה, עוד מעט יצטרף אלינו תינוק, חנן איתנו כל יום,
    הוא דואג לך, אכפת לו ממך וכו'.
    תישארי בהווה, בכאן ועכשיו.
    לא יודעת מה לייעץ לך בנוגע לאבא שלה, זה ממש מכעיס שהוא משתמש בילדה ועושה לה בלאגן בראש...
    אי אפשר להאשים אותה שקשה לה...

[
    [

• זוהר עם כל הכאב אני חייבת לומר לה את זה
    לפני שבועיים היא שאלה אותי אם אני ימות ויעזוב אותה

• השם ישמור

איזה בן אדם זה שככה מתנהג לבת שלו

את לא יכולה להגיד לצוות בגן לא לתת לה לדבר איתו ?
    שיינסו להיתחמק ממנו, וכל שאר השיחות שייעשה בנוכחותך !
    ושיידע שאת נוכחת .

הקטנים האלה עם נפש של ציפור....
  • איזה מטומטם
    בן אדם כזה לא ראוי להיות אבא ! מרתיח ממש
    אם היה אכפת לו ממנה ואוהב אותה הוא לא היה מכניס אותה לסיטואציה כזאת שהיא מפחדת כל הזמן ומבולבלת

זה כאילו הוא עושה בכוונה כדי לפגוע בך !

עם כל הכבוד שהוא אבא שלה
    טוב שהוא נסע רחוק ולא חוזר !
    אבא הוא בן אדם שאמור להגן , לשמור , לאהוב , לחזק , להגדיל, ולא אנוכי !!
  • מסכימה עם מיסי - מה פתאום בגן נותנים לה לדבר איתו?
    פייס: ortal_hori
  • מסכימה עם זוהר בכל מילה.
    גם אני חושבת שלא כדאי להבטיח דברים בנוגע לעתיד,אלא לחזק את ההווה שלה.
    והייתי מוצאת דרך להוכיח שהקשר של האבא איתה כרגע גורם לה נזק,ופועלת שיהיה לו אסור ליצור איתה קשר טלפוני או פנים מול פנים(מה שלא קורה גם ככה)ללא פיקוח.
    לפי מה שאת אומרת את בהחלט יכולה להוכיח שהוא לא עקבי ולא יציב ומזיק לה.
  • אני מסכימה עם אורטל - למה בגן נותנים לה לדבר איתו?
    אצלנו בגן של יותם - גם אם אני אתקשר לא יתנו לי לדבר איתו (אלא אם כן זה מצב חרום) אבל שיחת חולין.. זה ממש לא מתאים.

ואני לא יודעת אם את מתייעצת עם פסיכולוג ילדים או לא - אבל נראה לי שזה מה שצריך לעשות.
    פתאום אני קולטת - היא בגיל של יותם, כזו פיצית וכבר יש לה כ"כ הרבה להתמודד איתו
    ממש עצוב!
    חוצפן
  • בנות

• אני הייתי מדברת עם הפקידת סעד לגביו... תגידי לה שהוא עושה נזק יותר מאשר מועיל

• לצערי פקידת הסעד מסיבה כלשהי לא רואה את כל זה!!!!
    היה חשד של תקיפה מינית בילדה ומיד לאחר חקירה הוא ברח מהארץ דבר שמדליק נורא אדומה, הוא לא יציב, אני כל הזמן אומרת את זה אבל משום מה היא לא עושה כלום!
    כבר 3 חודשים אני במרדף אחריהם לקבלת טיפול לילדה כדי לנסות להבין מה באמת היה שם ואין עם מי לדבר שום דבר לא זז, לא פקידת סעד! לא עו״ס לעניני חוק נוער ולא הפסיכולוגים שדיברתי איתם! כולם מפילים את התיק אחד על השני!!!

• מקומם
  • תקשיבי ממי , אם אין מענה מגורמים חברתיים אני הייתי מסננת מאוד את השיחות בניהם .
    הוא מתקשר , אז תגידי לו שהילדה בחצר , ישנה, בדיוק רואה טלויזיה , מתקלחת ..
    ואז תגידי לה שאבא התקשר ומסר לה נשיקות .
    שהיא לא תרגיש ניתוק אבל תמנעי כמה שאפשר את השטויות שלו . זה רק פוגע בה ובאמון שלה בבני אדם .
    ואם מישהו יעז להגיד משהו על - יהיה לך כמובן את הצד השני שגם לא בדיוק ממלא את תפקיד האבא כמו שהוא צריך..
  • משהו אחד לא ברור לי , באמת
    לאיזה גן היא הולכת?- לא יכול להיות שהגננת נותנת לכל זה לקרות בגן.
    היא לא צריכה לנקוט עמדה - היא צריכה להגיד שילד לא מנהל שיחות טלפון בגן!
    מה זה הדבר הזה????
    ואם הוא יופיע באמצע היום היא תיתן לו להכנס? ואם את תופיעי בגן באמצע היום יתנו לך להכנס? אצלנו זה לא עובד ככה...

ואני מציעה לך לגייס כסף, למצוא עו"ד וכמה שיותר מהר לדאוג לקביעת גבולות ברורים לגרוש שלך.
    את יכולה לקבל יעוץ משפטי במחיר מאוד זול דרך נעמ"ת.
  • הגננת אמרה שבגלל שזה מקרה חריג היא מאפשרת ואם העוס תגיד לה שלא לתת לו היא תעשה זאת היא פשוט מפחדת לקחת על עצמה את האחריות,
    הפקידת סעד לא מבינה מה הבעיה שהם ידברו היא סתומה בכל אופן השיחה הופסקה באמצע היא אמרה שתחזור אלי אני מחכה אם היא לא תחזור אני יפנה לאגף החינוך

• מיקרה אידיאלי של רשלנות של כל גורמי הרווחה ..

תיהיי חזקה ומאחלת לך שתבנו בית מלא בשלווה ואושר ושהגרוש לך ימצא בת זוג ויביא ילדים .. ככה לפחות הוא לא יהיה עסוק בכם .

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • וואו... זה נשמע קשה...
    אני מסכימה עם דקלה, זה נשמע קצת כמו טיפול "לא עד הסוף" של פקידת הסעד. אני חושבת שאת צריכה ליזום איתה שיחה ולהסביר לה באופן מאד נחרץ שזה שהוא מרשה לעצמו להתקשר לגן ולדבר עם תהילה - זה דבר שהוא לא מקובל עלייך, ואת דורשת שהיא תורה לגננת לא לאפשר לו את השיחות האלו.
    אני חושבת שבהסבר רגוע, הגיוני ושליו - היא תסכים איתך.
    הרי לא סתם את קיבלת את המשמורת על תהילה, ולא סתם נקבע שפגישותיכם יהיו במרכז קשר.
    לא כל ילדי ההורים הגרושים נפגשים עם הוריהם הלא משמורנים במרכז קשר.
    אם כך נקבע, כנראה שהייתה לזה סיבה טובה.
    אולי פקידת הסעד קצת שכחה את הסיבה, או קצת הוטעתה מסיבות שונות שכעת המצב הוא שונה ממה שהיה אז.
    אבל אני מסכימה איתך שהתנהגות כזו של גרושך, גורמת לתהילה לקושי גדול.
    ומטרתכן (שלך ושל פקידת הסעד) היא לגונן כמה שיותר על תהילה מפני קשיים כאלו ואחרים.
    דברי איתה - היא אמורה להקשיב לך.
  • דיקלה הוא חולה נפש הספיק להתחתן ולהתגרש שוב

• מעל פקידת סעד יש מפקחת תדרשי פגישה איתה ושהגננת תכתוב איך תהילה מתנהגת אחרי השיחות טלפון בגן .. ואם כל הכבוד אם הוא לא מוכן להתקשר הביתה שיקנה לה פלאפון שלה ובשעה קבועה שידבר איתה
    שיחה בגן ממש לא נראה טוב

• לאחר שיחה עם הגננת החלטתי כן לאפשר לו לדבר איתה,
    רק בזמן שהיא בחצר בתנאי שזה לא יפריע לה בהמלך היום ורק ל2 דקות וכמובן שהגננת איתה מקשיבה לשיחה,
    בכל זאת הילדה מודעת לקיומו של האבא ואני מפחדת שיגרם לה נזק מהנתק גם ככה יש לה חרדת נטישה וכל שני וחמישי הוא נעלם אז לפחות מידי פעם בטלפון זה יתן לה הרגשה שהוא אוהב אותה,
    כמובן שאם תהיה הגזמה או משהו לא במקום אני יעצור את זה!
    אבל לפי מה שהבנתי הגננת מסננת אותו כשהוא מתקשר בזמנים לא מתאימים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה