זהו זה נגמר רשמתי את מוריה לכיתה א'...ושאלה לאמהות - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אחרי כמה שנים שאני חושבת איפה אני ישים את מוריה בכיתה א' אתמול רשמתי אותה סופית לבי"ס בעיר אחרת עם הסעות... הכי אהבתי שהמנהל היא כל כך אימהית ויש לה אוזן קשבת לכל תלמיד...והתלמידים מרגישים מאוד פתוח לספר לה לי בילדותי זה לא היה ...והרגשתי שזה סוג של תיקון הפחד מהמנהלת... עשו למוריה מבחן והיא כמו ענקית ענתה על הכל מצויין וקיבלה המון הפתעות...היא מאוד התרגשה ... אני גאה להיות אמא למוריה המתוקה והחכמה שלי
13 תגובות
עמוד 1
אין לי ניסיון עם זה והאמת היא שכל נושא ההסעות מאוד מדאיג אותי
איזה מרגש!! אבל למה בעיר אחרת? לא מלחיץ?..... פייס: ortal_hori
איפה אתם גרים? ולאיזה בית ספר רשמת אם אפשר לדעת בעניין ההסעות אני ההסעות של הילדים שלי מורידה בבוקר בבית הספר, מעון, גן, נוסעת לעבודה וככה בצהריים באה לאסוף. לא נותנת לאף אחד אבל כל אחד מהשריטה שלו.
אני גרה בבני ברק והבי"ס שיש כאן לא מציאה...גם מבחינת דת הוא חרדי ואני מחפשת משהו יותר דתי יש לי כמה חברות שהבנות שלהם בפ"ת והעדפתי שם אני גם מחפשת עבודה באיזור פ"ת אם יהיה לי רכב יכול להיות שאני יקח אותה...אולי עד אז אני יעבור דירה
בהצלחה
ליאור רק השנה בחודש נובמבר התחיל לנסוע בהסעות בי"ס רק בדרך הביתה כי הוא לבד עד שאני חוזרת (שעה וחצי טופ) אני מביאה אותם למסגרות ומחזירה את הקטנים... כנ"ל בימי שישי...
הקטנים לצהרונים עולים על הסעה של העירייה שהנהג הוא אבא של חברת ילדות שלי ואני סומכת עליו במיליון אחוז
בשעה טובה
לינבר
שיהיה בשעה טובה רק תקחי בחשבון בעיה אחת שיש אם לומדים בעיר אחרת...לא יהיו לה חברות שגרות קרוב...ילדים שלי למדו ביסודי בת"א...האמת..החלק הזה של חברים-שכנים-לומדים אותה כיתה..היה חסר להם
בהצלחה
איזו התרגשות!!!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!