רוצה למכור את הנופש בקלאב הוטל....לפסח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אנחנו כנראה נטוס לסופ"ש במקום אילת אז אם מישהי מעוניינת או יודעת שמישהו מעוניין בנופש בסופ"ש של פסח 5/4-8/4 אשמח במחיר של 3500 בלבד..רק בשבילכן...
    ובתחילת השבוע 1/4-4/4 ב2500 ש"ח...
17 תגובות
עמוד 1
  • מקפיצה...........
  • אני מבינה שיש לך את כל השבוע מה- 01 לחודש ועד ה- 08 לחודש?....
    אם כן כמה את רוצה לכל השבוע? זה ללא ילדים? חצי פסניון ?.....

• היי דניס למה ללא ילדים?זה 2 חדרים סויטה מהממת...עם מטבח מאובזר ומלאאא בריכות...הכי כיף לילדים...את מכירה את הקלאב הוטל?זה השבוע של פסח ...אבל המלון ללא ארוחות ניתן להוסיף דרך המלון בתשלום את מעוניינת לכל השבוע?
  • אני מעדיפה לכל השבוע... השאלה מה המחיר?

• 5700 לכל השבוע אל תשכחי שזה חג...אם זה למשפחה זה אחלה..היו שנים שאפילו התארגנו בחדר וערכנו את הסדר ממש נחמד כי כפי שאת בטח יודעת הארוחות חג עולות ממש לא זול במלונות...דברי איתי..אם את רוצה עבור כל השבוע שלא יתקשרו לגבי כמה ימים ואז זה לא יסתדר לך...בכל זאת לחברות כאן יש עדיפות...
  • אני אבדוק את האופציה עם החצי... אני אביא לך תשובה עד מחר
  • סבבה בכיף
  • יווו חבל שזה לא השבוע של חול המועד היה מתאים לי
  • בהצלחה!
  • וואלה מיכלי..צודקת..עכשיו מצאתי את השבוע טרום פסח בפחות מ3000 שח..יש מלא שיד שניה..הבעיה זה שבוע של חול המועד..זה כבר יקר יותר
  • מיכלי זה שבוע של חג כולל החג...ההורים שלי חיפשו מלון אחר לא סוויטה -אין-תפוסה מלאה היום התקשרתי לדקה ה90 רק סופ"ש מחירים של 4000 אז זה מחיר ממש הוגן לשני הצדדים....בדוק....מי שרוצה סבבה לא בלחץ...תמיד בסוף זה עףףף
  • מיכלי זה שבוע של חג כולל החג...ההורים שלי חיפשו מלון אחר לא סוויטה -אין-תפוסה מלאה היום התקשרתי לדקה ה90 רק סופ"ש מחירים של 4000 אז זה מחיר ממש הוגן לשני הצדדים....בדוק....מי שרוצה סבבה לא בלחץ...תמיד בסוף זה עףףף
  • דנדן...פשוט ראיתי בפירסום ביד 2...תבדקי..דווקא חול המועד הרבה יותר יקר מחג עצמו..כי רוב האנשים רוצים להיות עם המשפחה בערב חג זאת גם הסיבה שלי...
    יש שבוע לפני החג כולל החג ב 3000
  • בקלאב הוטל???לא הגיוני....תתקשרי לסוכנות נסיעות לבדוק מכיון שזו סויטה עם 2 חדרים....החלטה של מי שירצה בלבד...אני פה רק להציע..
  • דניס את בעניין?כי אתמול בערב התקשרו לגבי החג הסופ"ש ואמרתי שאחזיר תשובה
  • מאמי..מי מתקשר לסוכנות שמחפשים קלאב הוטל? פונים רק לאתר של יד שניה..אנחנו פעמים בשנה משכירים מאנשים פרטים שבוע שם
    יש מלאאאאאאאאא מודעות
    מצאתי שבוע של חול המועד ב4400 נראה לי נסגור את זה
  • גם נכון..למרות שבעלי סגר עם חברים למסיבת רווקים לא פעם דרך הדקה ה90..
    סבבבה אחלה אם תרצי את השבוע הנוכחי או שתשמעי שמשהו וצה דברי איתי אנסה לארגן עוד קצת הנחה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה