היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לבנות בפורים יש טיול מהגן. עולה 35 שקל. הכל טוב ויפה עד פה אני התקשרתי לגננת ושאלתי אם הם צריכים עזרה. אם צריך הורה מלווה. אני התנדבתי לעזור עם צריך. היא אמרה שתשאל את המנהלת עכשיו היא מתקשרת אליי ואומרת לי שהם ישמחו לקבל עזרה ממני. אבל הכניסה שלי גם עולה 35 שקלים!
16 תגובות
עמוד 1
פייס: ortal_hori
זה חוצפה- את לא צריכה לשלם שיגידו תודה שהתנדבת ויספגו את זה
היי בדרך כלל ממה שאני יודעת אני וועדי גנים ובית ספר המורים, הגננות והסייעות לא משלמות כניסה הם יכולים ולפי דעתי צריכים לסדר לך כניסה בלי תשלום את ברגע שמתנדבת חלק מהצוות.
איזה חצופות
את ממש לא צריכה לשלם !!!! אני במקומך הייתי אומרת להם את זה הכי ברור שיש, בדיוק כמו שכתבת.
לא רוצים הפסד שלהם .
שיא החוצפה
מישהי הייתה פעם הורה מלווה? לקחו ממך כסף?
___________________________________________________________________ סקרים תמורת כסף
בחיים לא, מה זאת השטות הזאת!!!
אם הם מגדירים את זה כ"עזרה שהם ישמחו לקבל" הם בהחלט אמורים לשלם לך על הכניסה אחרת מה עשית בזה...
זאת חוצפה "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
איזה חוצפה שנה שעברה אני היתי אמא מלווה מהגן של שחר הלכנו להצגה ולא לקחו ממני שקל
נראה לי אני אגיד לה מחר שזה לא מתיאים ושאם הן צריכות עזרה שהן ישלמו. מתוך עיקרון. זה באמת לא קטנוניות כל ה 30 שקל. פשוט מעצבן
___________________________________________________________________ סקרים תמורת כסף
אני הייתי כמה פעמים הורה מלווה ולא שילמתי.
חוצפה
אני לא הייתי הולכת אם אני צריכה לשלם
שולי ברור שזה לא ה-35 שקלים!!! זה החוצפה שיש להן בכלל לבקש את זה! וזה ממש חוצפה. כן על העיקרון. מה זה צריך להיות???.
[ [
את לא אמורה לשלם! אין כאן שום דבר קטנוני! ואם חסר להן כסף שועד ההורים ישלם!