מיכל הקטנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בטח מכירות נכון?
    אז כנראה שהיא נמצאת בתקופה של "שיווק עצמי".
    שבוע שעבר היא הייתה בב"ש ובגן של דניאלי רשמו הודעה כי יום למחרת היא תבוא לבקר בגן
14 תגובות
עמוד 1
  • אני ממש לא מתה על מיכל הקטנה
    לעומת זאת סחתיין על הגננת! איזה מתוקה וזורמת !!
    ממש כייף לבנות וגם לך שיש לכם גננת כזו
  • גם לפני כחודש היא ביקרה בגן של יעל.
    היא חזרה עם די וי די.
  • גם אני לא מתה עליה... אבל הבנות כן, אז היה לי חשוב שהן יהנו לפחות...
    זהו גן שאנחנו כבר 3 שנים (גל שנתיים ודניאלי השנה הראשונה שלה) וגם שנה הבאה היא תהייה שם... אחלה צוות ואחלה גננת
  • אנחנו היום הולכים בבאר שבע בהיכל התרבות למיכל הקטנה ..ובחינם..מיכל הקטנה התקשרה אליי לפל והזמינה אותי ואת הילדה ואת החברה עם הילדים שלה חחח..

• ווח מגניב....אורלי מה שלומך?באיזה גן דניאל?אנדריישלי בחינם??איך אפשר גם לבוא?אני מבאר שבע חחחמה זה התקשרה אלייך אתן מכירות אישית?
  • מה קורה?? שנים...
  • סחטיין עליה. היא מאז ומתמיד בקטע של שיווק עצמי
    פייס: ortal_hori
  • היי אורלי באמת שנים....כן ברור שמכירה אחלה גן שמעתי רק טוב...אני גם מחפשת עכשיו גן לרוני זהו נמאס לי מהבית...בא לי לחפש עבודה...
  • בת כמה היא כבר?

[
  • שנה וחמישה חודשים...שובבה אמיתית.....
  • אז נראה לי שכן הגיע הזמן... היא בטח כבר צמאה לחברה... ממליצה לך לבדוק שם
  • כן לגמרי בת כמה דניאל?כמה את משלמת שם?
  • בת שנתיים וחודש.
    1600 אם אני לא טועה...

[
  • סבבהאני קודם אחפש עבודה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה