האם זה הרגל כל כך גרוע ??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי שאני מניקה את מיכל.....
    אני, מניחה אותה העריסה, ולפעמים היא בוכה, יותר נכון מתבכיינת...ואם אני מרימה אותה ומנענעת קצת.... היא נרדמת .....

אז במקום לנענע אותה על הידיים....
    אני מנענעת לה כ חצי דקה את העריסה....והיא נרדמת....

האם לנענע אותה כחצי דקה זה כל כך רע?

אני לא רוצה שתתרגל להרדם על הידיים !
9 תגובות
עמוד 1
  • הרגל ממש חמור
  • לפעמים אין לנו ברירות כמה שאנחנו לא רוצים להרגיל יהב רגיל להירדם רק על הידיים בטן לבטן תוך כדי נענוע ואם הוא לא ישן מספיק חזק כשמעבירים אותו מתעורר
  • ככה הרגלתי את רוני להירדם לבד בעריסה, בהדרגה הפסקתי.

בטוח יותר טוב מלהירדם על הידיים
  • באמת שלא רציתי להרגיל אותו לזה אבל ככה הוא דרש

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • ככה גם דור למד להירדם לבד
  • אז זה טוב להניח אותה במיטה שלה ולנענע...אחר כך בהדרגה מפסיקים לנענע?
  • נצל"ש - אחותי סיפרה לי הבוקר שבלילה התעוררה להרתיח מים לנסיכונת שלה מהתמי 4, ופתאום ראתה ג'וק ענק מהלך לו ליד המכשיר והעירה את כל הבניין בצרחות היסטריות. ואז היום פתאום ראיתי את הכתבה שהמון אנשים מתלוננים שיש להם ג'וקים מהמתקן של תמי 4... נתקלתם בתופעה המוזרה הזאת?
  • חצי דקה ממש לא נורא,ההרגל יותר זה להרדם בידיים ואז לכי תצאי מזה:-)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה