בנות, זה קורה לכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאתן מרגישות לא משקיעות מספיק... לא מטפלות מספיק.....
12 תגובות
עמוד 1
  • לצערי כן .
    ריח רע בפה יכול להיות מפטריה- זה מה שהיה לאוריאן ..
    תחשבי שאני לא עובדת , ובכל זאת מרגישה שאנילא מספיק משחקת איתו משחקי קופסא , ולא מספיק סובלנית , ולא מספיק הכל
    ובגלל רגשות האשם האלו אני מרשה לו לזלוג לי למיטה בלילה/ בוקר כי ככה יש לי זמן לחבק רק אותו ...
  • פנינוש
  • מישהו גורם להרגשה הזו אצלך?
  • נשמה , את עושה כל מה שאת יכולה , וזה המון!!
  • יש לי תקופות כאלה...
    [
  • יש תקופות שיש לי את ההרגשה הזאת
    במיוחד בתקופות של לחץ, תקופת מבחנים או הגשת עבודות
    כרגע אני בחופשה קצרה בבית ואין לי את ההרגשה הזאת כי מן הסתם יש לי המון זמן

אני בטוחה שזה יעבור לך ולתחושות שלך אין בסיס , אנחנו תמיד מרגישות שיש עוד משהו שאנחנו יכולות לעשות כי אנחנו רוצות את הכי טוב בשביל הילדים שלנו אבל תאמיני לי שכל אימא עוברת את מה שאת עוברת והדשא של השכן ממש לא ירוק יותר
    כל אחד סוחב איתו משהו
    בטח אימא אחרת מסתכלת עליך ומקנאת שאת מספיקה לעשות הכל, גם לעבוד וגם לגדל ילדים לתפארת
  • בוודאי.... אני יותר בכיוון של בילוי זמן איכות עם הבנות...
    אני מגיעה הביתה במקרה הטוב ב- 17:30 ולפעמים גם ב- 19:00, 20:00, 21:00 תלוי מה מצב הלחץ בעבודה...
    לכן, לפני כשבועיים (סיפרתי בשירשור אחר) יצאנו מוקדם יום אחד בעלי ואני והזמנו כמה חברים של גל והעסקנו אותם והכנתי להם פיצות (הילדים לא הפסיקו לדבר על זה לדברי הגננת). עשינו זאת כי הרגשנו כי אין לגל מספיק חיי חברה אחרי שעות הגן (מה לעשות עד שאני מגיעה כבר חושך... מה נשאר...) וכמובן אני מרגישה שיוצא לי לשבת הרבה פחות עם דניאלי לעומת מה שישבתי עם גל באותו גיל... אני מתנחמת בעובדה שהן חברות ממש טוב ומשחות מאוד יפה ביחד... ומנסה פעם ב.. להיות יותר מוקדם בבית.
    בקיץ - בטוח אצא יותר מוקדם הביתה ונלך ביחד לבריכה...
    [

• לא פשוט להיות אמא
  • אלף , שתרגיש טוב..
    בית ..נו אז מה? מסריחה כי קורה ...
    את יודעת איך החזרתי את אוריאן מטיול הבוקר? נראיתה כמו ילדה נטושה
  • קורה המון...

לא זוכרת מתי זה לא קרה לי...

זה בד"כ קורה לאנשים פרפקציוניסטים. יותר נכון נשים...

אני כל הזמן במירוץ אחרי הזמן
    ומשתדלת לא ללכת לאיבוד בדרך
    במיוחד שיש לי כל כך הרבה לחץ בעבודה

עם שני ילדים קטנים, בית, בעל, עבודה זה באמת קשה לנצח על הכל

אבל ברור לך שאנחנו מחמירות עם עצמינו ושזו סתם תחושה...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• גם אני מסריחה, בעלי כבר כמה ימים חולה ואני פשוט מותשת.

אין לי כוח להזיז את עצמי בערב.

אתמול הלכנו כולנו לישון בלי להתקלח - אז מה? מת העולם?

הכל בסדר ואף אחד לא מת
    פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה