שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר ישי שלום רב,

    בחודש אוגוסט, לאחר איור בוסת החודשית, גילו באולטרסאונד ציסטה בשחלה בגודל של 8 ס"מ (צד שמאל), 4 ס"מ (צד ימין) - הופנתי לניתוח, במהלכו התבהר שאלו ציסטות אנדומטריאליות.

    הציסטות הוצאו אך החצוצרות נפגעו (אין מעבר בצד שמאל ומעבר איטי בצד ימין) והתחלנו טיפולי IVF. בשאיבה היו 11 ביציות ונוצרו 7 עוברים יפים. טיפול ראשון טריים ומוקפאים לא הצליח. ועכשיו אנחנו בפתח של טיפול שני.

    השאלה שלי היא כזו - מאז הניתוח יש לי כאבים בצד שמאל באזור של החצוצרה, בעיקר אם אני מתאפקת לנוחיות. ואף לפני כחודש וחצי אושפזתי עם חשש לדלקת בעגן. וראו בצד שמאל הדבקויות.

    הרופא שלי לא רואה שיש נוזל בבדיקות US. האם יתכן שהכאבים נובעים מהדבקויות או שיכול שזו דלקת שלא רואים ובגלל זה הטיפול לא הצליח???

    תודה רבה מראש.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    סביר להניח שהכאבים קשורים להדבקויות ולא מזיהום, אם כי לא ניתן לשלול את זה בודאות. כך או כך, לא נראה לי שיש קשר בין הכאבים לעובדה שעדיין לא הרית

    דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה