הורמונים??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי חמודותתת!!!
    אז ככה, לפני כשבוע עשינו הזרעה בפעם השניה ואני מאוד מאוד מקווה שהאחרונה...
    יום לפני ההזרעה הזרקתי אוביטרל ומיום למחרת מההזרעה אני לוקחת כדור בשם דופוסטין פעמים ביום...במהלך השבוע האחרון אני מרגשיה תחושות מוזרות: כאבים בחזה, מדי פעם כאבי בטן תחתונה ומלא מלא פצעים!!! מה זה אומר? אף פעם אין לי פצעים אולי יוצא לי איזה אחד קטן לפני מחזור ועכשיו הרבה פצעים
    האם כל זה יכול להיות מההורמונים האלה שאני לוקחת? האם יש להורמנים שאתן נוטלות או נטלתן השפעה כזאת עליכן???
    חמוד בעלי כשאני משתפת אותו הוא אומר " זהו נראה לי שאת בהריון..חח" חמוד איך לא בא לי לאכזב אותו החודש...

אמה
11 תגובות
עמוד 1
  • וואי הרגת אותי עם בעלך... בעלי אותו דבר מסכן שלי כל חודש הוא בטוח שאני בהריון...

קודם כל זה נראה לי סימנים טובים, אבל לעיתים ההורמונים בהחלט משבשים את המערכות בגוף....

מתי הבטא?

מאחלת לך בהצלחה ומחזיקה אצבעות לטיפול אחרון ומנצח
  • שושה 5! את מקסימה ואמן החודש בע"ה תבשרי לבעלך שהרגשות שלו נכונות ואת בהריון...
    מה איתכם? אתם עושים החודש הפרייה נוספת?
    בטא אמורה להיות ב-28/2/... מקווה ומתפללת לבשורות טובות!
    אמה
  • אמה היי,

בע"ה אני אדליק לך נר בלי נדר יום לפני הבטא, אמן שזה יקלט.

אנחנו התחלנו אתמול שוב זריקות - פרוטוקול קצר, אז נראה שהחודש בע"ה תיהיה עוד הפריה, בע"ה נקווה שהפעם זה יתפוס.
  • לי יש המוןןןןןןן פצעים בגב ...

התחילו מאז ההורמונים לכן יש קשר
  • תודה מאמי שלי, אמן עוד החודש ואם לא אז חודש הבא בע"ה - כשהשם יחליט שהגיע זמני לתינוק אז אני אקבל אותו... (מקווה שזה יהיה במהרה!!!)

אמה לא שכחתי אותך יש לי תזכורת להדליק לך נר מחר בע"ה בלי נדר!!!! ממשיכה להחזיק אצבעות....
  • מחזיקה אצבעות
  • הלוואי שזה הריון!!!
    אבל אני פשוט לא רוצה שתתאכזבי כמוני ....
    יש את כול ההרגשות האלה מההורמונים .
    עד הבדיקת דם אל תפתחי ציפיות תאמיני לי כשמפתחים ציפיות האכזבה קשה
    מאוד . אל תפסיקי להתפלל ובע"ה תבשרי לנו בשורות טובות
  • היי מקסימות,
    תודה רבה על האבצעות אך לצערי שוב ההזרעה לא צלחה, קיבלתי אתמול את התצאות של הבדיקות דם וזה היה כל כך מאכזב...
    כמה הניסיון שאחנו עוברות קשה!!!
    מאחלת לכולן בהצלחה ענקית החודש

אמה
  • אמה מצטערת לשמוע, אין ספק שצריך סבלנות בטיפולים. תהיי רגועה וממש בקרוב זה יגיע ויפתיע! החסידה בדרך אליך
    תהיי חזקה לקראת הטיפול הבא!
  • את מתוקה
    שהיה בהצלחה
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• אויייי אמה מצטערת לשמוע ממש התפללתי שתצליחי הפעם... לא נורא כל דבר לטובה אפילו שזה קלישאתי נורא....

אמן שהטיפול הבא יהיה המנצח!!!

מה להבא הזרעה נוספת או הפריה???
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה