יש לי עדכון ושאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז קודם כל קיבלתי את האישור מרופאה תעסוקתית שאני לא אעבוד משמרות לילה וכבר הבאתי למנהל שלי. מצד אחד זה טוב מצד שני אני עצובה
5 תגובות
עמוד 1
  • לגבי המשמרות אני חושבת ( לא בטוחה ) שאם יש לך המלצה לא לעבוד במשמרות זה אומר לא לעבוד בכללללללל בשעות לא שיגרתיות וזה כולל משמרות הערב...
    אני חושבת שהרופא שלך התכוון שהוא מאשר לך לעבוד רק בוקר - ואם ל אז תיגשי אליו שוב בעוד שבוע ותגידי לו שהעבודה קשה לך בגלל השעות!

לגבי מעקב הריון... אני לא זוכרת
  • מה בדיוק כתוב במכתב? למה הוא לא כתב משמרת בוקר בלבד?

• מסכימה עם הבנות. למה לא דיברת גם על משמרות הערב?

תרגישי טוב ותנוחי הרבה...

• אי אפשר לבקש מהרופא התעסוקתי שיכליל גם את משמרות הערב?

לגבי מעקב הריון, אני לא בטוחה ממתי מקובל ללכת אבל אני התחלתי בשבוע 17 בערך...
  • לי אישור רק לגבי הלילות. ועוד האחראי אמר לי לכתוב הצהרה שאני מסכימה לעבוד 3 פעמים ערב .לפני זה עבדתי פעמיים ואז כאילו בגלל שביטלתי לילה אז במקום אני צריכה לתת ערב. אם אני אגיש שאני רק בקרים זה בעיה כי אין מקומות פנויים בבוקר.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה